Prințul William, Kate Middleton

Cum a încercat Prințul William să o cucerească pe Kate Middleton în timpul studenției

Ducesa de Cambridge a povestit că soțul ei a vrut să o impresioneze cu talentul său culinar când erau colegi la universitate. Printul recunoaște că acum doar ea gătește.

William și Kate Middleton s-au cunoscut pe vremea când erau studenți la Universitatea St Andrews din Scoția, pe care au absolvit-o în 2005. Ducesa a dezvăluit în emisiunea „A Berry Royal Christmas”, realizată de Mary Berry, că William a încercat să o dea gata, la începutul relației lor, cu talentul său culinar.

„Când eram studenți, el obișnuia să gătească tot felul de feluri. Cred că atunci a vrut să mă impresioneze, Mary! Cu sos Bolognese și alte lucruri de genul asta”, a spus Kate.

Când gazda show-ului culinar a întrebat-o daca William mai gătește acum, Kate a răspuns: „Da, uneori – este foarte bun la micul dejun.” Citește continuarea pe andreearaicu.ro!

William e sincer: el face doar ceai


Totuși, dacă alti membri ai familiei regale, printre care se numără Printul Charles și Regina Elisabeta a ÎI-a, obișnuiesc să gătească din când în când, se pare că William nu se mai încadrează în această categorie.

Printul recunoaște că bucătăria a rămas teritoriul exclusiv al soției sale. Citește continuarea pe andreearaicu.ro! 

7 Ianuarie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod