Cum a luptat Julia Louis-Dreyfus cu cancerul: „N-am vrut să mă gândesc dacă mor mâine“

Vedeta din serialul „Seinfeld“ a vorbit într-un interviu despre bătălia sa cu cancerul și despre forța pe care a găsit-o pentru a învinge boala.
După diagnosticul teribil pe care l-a primit în septembrie 2017, Julia Louis-Dreyfus a trecut printr-un proces medical dificil, dar și printr-un test extrem al puterii sale interioare.

Într-un interviu publicat marți de The New Yorker, actrița în vârstă de 57 de ani a vorbit despre lupta sa cu cancerul de sân, mărturisind că a refuzat să se lase cuprinsă de teamă. "Lucruri de genul ăsta - o să mor mâine? - n-am vrut să ajung la așa ceva. Nu mă înțelegeți greșit: am fost îngrozită până în măduva oaselor.
Dar nu m-am lăsat, cu excepția unor momente, să ajung într-un loc întunecat. Nu mi-am permis"
, a dezvăluit vedeta.

Câștigătoarea premiului Emmy a spus că s-a încăpățanat să meargă înainte în momentele dificile: "Știți cum e când urci pe cal și ții bine hățurile în timp ce calul galopează? Am simțit că țin strâns hățurile, așa m-am simțit", a explicat ea, adăugând că a avut un an foarte greu.

Julia a anunțat pe Twitter, în septembrie anul trecut, că a fost diagnosticată cu cancer de sân. "Una din opt femei are cancer de sân.
Astăzi, eu sunt una dintre ele. Vestea bună este că am cel mai tare grup de susținători, familia și prietenii, dar și un asigurator fantastic alături de mine. Vestea proastă este că nu toate femeile sunt atât de norocoase, așa că haideți să luptăm cu toate tipurile de cancer și să facem posibilă sănătatea universală"
, a scris actrița pe rețeaua de socializare.

În ianuarie anul acesta, Julia Louis-Dreyfus a postat pe Instagram o înregistrare cu fiii ei Henry şi Charlie cântând melodia "Beat It" a lui Michael Jackson, pentru a sărbători ultima sa zi de chimioterapie.
Potrivit Hollywood Reporter, videoclipul a fost vizionat de peste 500.000 de ori în numai trei zile.

În februarie, ea şi-a ţinut fanii la curent cu situaţia sa medicală. "Uraaa! Doctori uriaşi, rezultate bune, mă simt fericită şi gata să revin după operaţie. Hei, cancerule, F*** you! Asta e prima mea poză după operaţie", a scris Julia lângă fotografia sa postată pe Instagram.

În urmă cu două luni, Julia Louis-Dreyfus a vorbit în emisiunea lui Jimmy Kimmel despre decizia sa de a dezvălui că are cancer: "M-am gândit la cei care au această boală și cum e să nu ai asigurare medicală (...,), ceea ce e îngrozitor.
Asigurarea medicală ar trebui să existe pentru toți"
, a spus vedeta care militează pentru extinderea asigurărilor medicale pentru toți cetățenii americani.



Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod