Cum ar fi arătat dacă nu ajungeau vedete: 15 imagini surprinzătoare

Cine știe cum ar fi fost viața lor dacă nu ajungeau celebri? În mod sigur n-ar fi arătat la fel de bine ca acum și e ușor de imaginat de ce.

Ne-am obișnuit cu vedetele așa cum le cunoaștem - cu o viață strălucitoare, arătând bine și bucurându-se de lux și de toate avantajele pe care le asigură popularitatea și banii. Din când în când, unele staruri apuse, a căror faimă a apus sau e pe cale să se stingă, ne surprind cu transformările lor fizice negative și atunci ne dăm seama cât de mult contează celebritatea și ce efect poate avea asupra aspectului unui om.

Pentru mulți fani este un exercițiu intreresant - dacă n-ar fi fost cine sunt acum, oare cum ar fi arătat vedetele? Bright Side răspunde cu o simulare inedită, prezentând 15 staruri într-un viitor ipotetic în care ar fi fost oameni obișnuiți, iar prima observație este că aproape toate s-ar fi îngrășat.

Este logic, pentru că în lipsa condițiilor și presiunii standardelor din showbiz, oamenii muncesc din greu în posturi foarte stresante, nu merg la sală atât de des, nu au grijă la tot ce mănâncă și în general nu au un stil de viață atât de riguros cum au vedetele.

Iată diferențele dintre celebritățile de acum și versiunile lor ca oameni obișnuiți! Îi mai recunoști?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod