Cum arată nepoata lui Elvis Presley. Este o actriță de succes

A trecut foarte mult timp de când Elvis Presley avea întreaga lume la picioare. Cu toate acestea, "Regele Rock and Roll" continuă să fie idolul a milioane de oameni și o inspirație importantă pentru artiștii din prezent.
Muzica nu este singura moștenire a lui Elvis Presley. Puțini știu că acesta are o nepoată care îi calcă pe urme, devenind treptat un star de succes. Este vorba despre actrița Riley Keough (28 de ani), fiica Lisei Marie Presley, singurul copil al lui Elvis.

Riley și-a început cariera în modelling la vârsta de 14 ani, defilând pe podium pentru branduri importante precum Christian Dior, Dolce & Gabbana și Victoria's Secret. Și-a făcut debutul în cinematografie la vârsta de 20 de ani, în filmul The Runaways, în care a jucat alături de Dakota Fanning și Kristen Stewart. 

Unul dintre cele mai importante roluri ale sale este cel din seria The Girlfriend Experience, pentru care a primit aprecierea criticilor, dar și cel din seria Mad Max: Fury Road. 

Pe lângă talentul său deloc de neglijat, Riley Keough impresionează prin frumusețea sa.
Deși este tot mai celebră pe zi ce trece, sunt puțini cei care știu că actrița este nepoata legendarului Elvis Presley. Mama sa, cântăreața și compozitoarea Lisa Marie Presley, și-a dorit să o crească departe de ochii curioși ai presei, astfel încât celebritatea familiei sale să nu-i afecteze personalitatea. Dar numeroși fani au descoperit rapid asemănarea fizică dintre Riley și bunicul său.

Riley Keough alături de mama sa, Lisa Marie Presley (centru), și bunica sa, Priscilla Presley(stânga)

Riley Keough este căsătorită din anul 2015 cu cascadorul australian Ben Smith-Petersen.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
2 Noiembrie 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kroko pe 13 Ian 2017, 21:59
    desteapta

    Frunte lata,privire patrunzatoare,trasaturi fine, a avut de unde sa mosteneasca,aviz amatoarelor,digeaba are bani daca fruncea este de 2 dejete! Walking in the Air

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod