Cum își face curaj Jessica Alba pentru scenele de dragoste: Vedeta bea o gură de tequila înainte

Actrița în vârstă de 38 de ani a mărturisit că nu se simte în largul său când filmează scene de dragoste. Ea își face curaj cu o gură de tequila.
Deși cariera ei se întinde pe mai multe decenii, Jessica Alba tot nu se simte liniștită când trebuie să filmeze scene de dragoste. Vedeta a mărturisit în podcastul "The Skinny Confidential Him & Her", în care a apărut împreună cu soțul ei, Cash Warren (40 de ani), că are emoții de fiecare dată când ajunge la filmările pentru secvențele erotice. "Cred că Pierce Brosnan și Bruce Willis sunt niște domni foarte atrăgători... dar e ciudat", a spus ea. Jessica a jucat cu Brosnan în 2014, în "Some Kind of Beautiful" și cu Bruce Willis în 2005, în "Sin City".

Actrița are trei copii - două fete, Honor (10 ani) și Haven (7 ani), și un băiat, Hayes (17 luni) - cu producătorul de film Cash Warren, cu care este căsătorită de nouă ani.
Considerată una dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood, ea a vorbit despre diferența între o întâlnire romantică și una filmată pe platouri, la care cuplul nu e singur în cameră și se filmează uneori și câte 15-16 ore. "Când alegi să faci asta cu cineva... e ceva foarte intim. Respiri lângă el, totul se întâmplă acolo, îi miroși pielea... vrei să alegi cu cine vrei să faci asta, dar aici trebuie să pretinzi că faci asta", a explicat ea. "Uneori faci asta zi după zi și trebuie să recreezi acel moment de fiecare dată, să recreezi apogeul intimității din unghiul ăla sau din unghiul celălalt...
și, apropo, toată lumea e de față"
, a continuat ea.

Jessica Alba a mai spus că își învinge reținerea cu un shot de tequila înainte: "Trebuie să spun că sunt neprofesionistă 100%: pentru că simt că oamenii buni din entertainment n-au nevoie să facă asta", a adăugat ea.

Soțul vedetei nu a fost convins de spusele acesteia: "N-ai cum să zici că nu-i distractiv să te giugiulești cu cineva...", a tachionat-o Warren.

Născută pe 28 aprilie 1981, Jessica Marie Alba, este o actriţă, model şi femeie de afaceri americană.
A devenit cunoscută la vârsta de 19 ani după ce a jucat rolul principal în serialul SF "Dark Angel", produs de cineastul James Cameron, care i-a adus numeroase trofee internaţionale, inclusiv Teen Choice Award şi Saturn Award, alături de o nominalizare la Globul de Aur. Jessica Alba a realizat apoi o tranziţie cu succes la marele ecran şi s-a remarcat în pelicule cu mare succes de public, precum "Honey", "Sin City", filmele din franciza "Fantasic Four" şi "Good Luck Chuck".


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod