Cum îşi menţine Victoria Beckham frumuseţea: Vedeta dă o avere în fiecare zi pe produse cosmetice

Vedeta și-a dezvăluit secretele prețioase care o ajută să își păstreze frumusețea


În ce priveşte parfumurile, Victoria Beckham alege întotdeauna unul Byredo, relatează ziarul citat.

Pentru îngrijirea corpului, designerul preferă loţiunea Weleda Skin Food pentru compoziţia sa densă, pe care o amestecă cu ulei de cocos în zilele în care se bronzează. 

De obicei, Victoria lasă îngrijirea părului în sarcina profesioniştilor de la un salon de coafură şi foloseşte pentru spălat şampon şi balsam de păr Oribe.

Vedeta a vorbit şi în trecut despre problemele pe care le-a avut cu tenul ei sensibil.

Ea a spus că întâlnirea cu un medic dermatolog care i-a oferit un sfat prețios a ajutat-o să scape de acnee. "Merg la un dermatolog din Los Angeles, pe nume Harold Lancer, care este un doctor incredibil. Îl cunosc de ani de zile și el a reușit să-mi vindece pielea", a declarat Victoria Beckham într-un interviu citat de New Beauty. "Aveam un ten cu probleme, iar el mi-a spus <<Trebuie să mănânci somon în fiecare zi>>. Am fost mirată și l-am întrebat dacă într-adevăr în fiecare zi, iar el mi-a răspuns <<Da.
La micul dejun, prânz sau cină, zi de zi>>"
, a povestit ea.

Fiind un pește gras, somonul e foarte bogat în acizi grași esențiali omega-3, și este considerat un aliment-minune pentru frumusețe. Omega-3 conferă mai multe beneficii organismului, printre care reglarea producției de colagen, care sporește elasticitatea pielii, stimularea creșterii părului și reducerea inflamațiilor din organsim.

În afara acestei reguli stricte de dietă, Victoria Beckham urmează și alte recomandări pentru frumusețe oferite de medicul său. "M-a ajutat să realizez cât de importantă este protecția solară, cât de important este să bei suficientă apă, să cureți, tonifici și hidratezi tenul, dar și să iei vitamine și să consumi alimente sănătoase", a spus vedeta.

Victoria Beckham, (născută pe 17 aprilie 1974) s-a remarcat ca membră a grupului Spice Girls, iar în ultimii ani a devenit creatoare de modă, lansând mai multe colecţii.
Aceasta a reuşit de-a lungul anilor o transformare spectaculoasă, devenind dintr-o cântăreaţă pop - pe vremea când făcea parte din grupul Spice Girls - un designer de modă foarte apreciat, ale cărei colecţii sunt prezentate la marile evenimente de profil din lumea întreagă, notează Mediafax.

Victoria Beckham s-a căsătorit cu fostul fotbalist englez David Beckham în anul 1999 şi au împreună trei fii şi o fiică - Brooklyn, născut pe 4 martie 1999, Romeo, născut pe 1 septembrie 2002, Cruz, născut pe 20 februarie 2005, şi Harper, născută pe 10 iulie 2011.



Foto: Hepta, Into The Gloss

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod