Cum să ai un look şic? Cele mai stylish ţinute de stradă purtate de Blake Lively

Îndrăgita actriţă din serialul ”Gossip Girl” este admirată de multe femei pentru stilul său impecabil. Inspiră-te din aceste ţinute de stradă purtate de Blake Lively!
Nu este un secret faptul că Blake Lively este stilată şi abordează ţinute spectaculoase la fiecare apariţie Stilul său a evoluat foarte mult de câţiva ani şi acum vedeta în vârstă de 30 de ani acordă o atenţie deosebită felului în care se îmbracă. Chiar şi ţinutele de stradă sunt perfect combinate şi de multe ori este surprinsă de paparazzi într-un outfit simplu, dar purtat cu mult bun gust.

În viaţa de zi cu zi, actriţa abordează un stil simplu de foarte multe ori, însă are mereu grijă să adauge o pălărie, o eşarfă sau un alt accesoriu care oferă un aer casual şic ţinutelor sale.
În schimb, la evenimentele mondene este recunoscută pentru combinaţiile stilate pe care le abordează. Coafurile lejere, machiajul discret, culorile puternice perfect echilibrate atrag toate privirile şi vedeta iese mereu în evidenţă prin simplitate, eleganţă şi rafinament.

Recent, actriţa a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care explica amuzată că și-a petrecut ultimele 14 luni antrenându-se ca să scape de kilogramele luate în timpul celei de-a doua sarcini. ”10 luni de îngrășat, 14 luni ca să dau jos kilogramele.
Sunt foarte mândră de mine”,
scrie vedeta în dreptul fotografiei postate, în care apare lângă antrenorul ei.

Actrița în vârstă de 30 de ani s-a căsătorit în 2012 cu îndrăgitul actor Ryan Reynolds și au împreună două fetițe (de 3 și respectiv 1 an).
22 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod