Cuplu nou la Hollywood: Charlize Theron are un iubit surprinzător

Gabriel şi Charlize au fost fotografiaţi în Santa Monica şi păreau foarte apropiaţi


După acest episod, modelul canadiano-francez nu a avut parte de linişte. Halle Berry s-a căsătorit apoi cu actorul francez Olivier Martinez, iar acesta l-a bătut în 2012 pe Gabriel Aubry.

Halle și Gabriel s-au luptat cu înverșunare pentru custodia asupra fiicelor lor, Nahla. În 2014, justiţia americană a decis ca actriţa americană să îi plătească în continuare fostului ei partener de viaţă o pensie alimentară de 16.000 de dolari pe lună, până când fiica lor va absolvi liceul sau va împlini vârsta de 19 ani.

Potrivit TMZ, Halle Berry a deschis imediat după acea decizie o acţiune în justiţie prin care solicită reducerea pensiei alimentare la suma de 3.800 de dolari.

Actriţa l-a dat în judecată pe fostul său iubit, acuzându-l de rasism la adresa copilului.

Mai exact, ea susţine că actorul i-a îndreptat părul natural cârlionţat şi i l-ar fi decolorat. "Cred cu tărie că atitudinea rasistă a lui Gabriel este la baza acestei schimbări, pe care doar el ar fi putut s-o facă referitor la părul copilului nostru", a precizat Berry în declaraţia făcută judecătorului.

Ulterior, nici mariajul lui Halle Berry cu al treilea ei soţ n-a rezistat, ea divorţând de Olivier Martinez în 2015.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod