Curăţenia de primăvară în TV. Cum se plimbă vedetele de la o emisiune la alta

Mijlocul lunii aprilie a adus în atenţia presei mai multe subiecte „fierbinţi“ care au legătură directă cu emisiunile de tip tabloid de la Antena 1, Acasă TV şi Kanal D.

La începutul acestei săptămâni, ziarul Click! anunţa că Simona Gherghe urmează să părăsească emisiunea „Acces Direct“ deoarece a fost atacată de foarte mulţi colegi din presă şi nu mai suportă acest lucru. În ciuda acestor informaţii, vedeta de la Antena 1 a negat vehement că ar urma să plece de la „Acces Direct“.

„Astăzi, 15 aprilie 2013, se împlinesc 11 ani de când lucrez pentru Antena 1. Le mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături în această perioadă, care m-au ajutat să evoluez ca om de televiziune şi care au muncit pentru succesul emisiunii pe care o prezint. O emisiune de nota 11! S-au întâmplat multe în ultimii 11 ani, unele lucruri bune, altele şi mai bune. Au fost şi evenimente neplăcute, care mi-au arătat că, la fel care oricare om, mai greşesc, iar alteori că există mulţi judecători de ocazie, supraoameni, demni de filosofia lui Nietzsche. Cei care au dat ştirea au încurcat borcanele, astăzi este 15 aprilie, nu 1 aprilie. Iau ca pe o păcăleală ştirea că aş intenţiona să plec“, a afirmat Simona Gherghe.

Pentru Artene urmează Antena 1?


Cu toate acestea, jurnaliştii de la Click! au mers mai departe şi au afirmat că au aflat cine îi va lua locul Simonei la emisiunea de divertisment. Potrivit sursei citate, cel care ar putea s-o înlocuiască este Adrian Artene, prezentatorul emisiunii „Cancan TV“ de la Acasă TV. Această informaţie a venit după ce Pagina de Media a notat că emisiunea „Cancan TV“ urmează să iasă din grila celor de la Acasă TV odată cu data de 2 mai, deoarece postul care face parte din grupul MediaPro trece la grila de vară, în care emisiunea de seară nu se mai regăseşte.

Citiţi şi:

Cum a ajuns Simona Gherghe dintr-o jurnalistă respectată, una detestată

Românii, sătui de scandal? Cancan TV dispare, Simona Gherghe părăseşte Acces Direct

„Transferată de la Kanal D, emisiunea Cancan TV a scos rezultate de audienţă mult sub performanţele pe care le avea la postul turcesc. De exemplu, luna trecută emisiunea a înregistrat o medie de 195.000 de telespectatori (1,8 rating) pe minut. În aceeaşi perioadă, emisiunea Un show păcătos a înregistrat 283.000 de telespectatori (2,7 rating), iar Wow Biz, 366.000 de telespectatori (3,5 rating)“, notează jurnaliştii de la Pagina de Media, care adaugă că şefii de la Acastă TV nu s-au hotărât încă dacă emisiunea tabloid va fi reluată din toamnă.

Adrian Artene ar urma astfel să ajungă la Antena 1 după ce în trecut a mai fost în curtea celor de la B1 TV, Kanal D şi Acasă TV. Simonei Gherghe i s-ar căuta în prezent un alt format de emisiune, dar ea trebuie să rămână la „Acces Direct“ până în vară, când se va termina acest sezon al emisiunii.

Kanal D neagă că Oana Roman pleacă


O altă informaţie apărută în presă, dar care este negată de oficialii de la Kanal D, este aceea că Oana Roman ar urma să plece de la emisiunea „Drept la ţintă“, locul ei fiind luat de Gabriela Cristea. „Lovitura de teatru“, aşa cum este prezentată de tabloide, a fost făcută publică tot de jurnaliştii de la Click!, care afirmă că persoanele din conducerea postului Kanal D o consideră mult mai potrivită pe Gabriela Cristea pentru acest format, urmând ca fiicei lui Petre Roman să i se caute altceva de muncă. „Nu ştiu absolut nimic, nu am avut nici un fel de discuţie pe acest subiect“, a fost răspunsul Gabrielei Cristea, când a fost întrebată dacă va semna din nou cu postul Kanal D, la care a mai prezentat emisiunile „Noră pentru mama“ şi „Draga mea prietenă“.

Daniela Crudu va prezenta „Super Bingo“ la Antena 1


După ce a trecut pe la „Neatza cu Răzvan&Dani“ şi „Un show păcătos“, Daniela Crudu a rămas la Antena 1, dar nu mai apărea pe sticlă în nicio emisiune. Acum, jurnaliştii de la WOWbiz afirmă că Danielei i s-a găsit din nou de muncă, urmând să prezinte alături de Mihai Mitoşeru emisiunea „Super Bingo“.

17 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod