Curiosul caz al lui Hugh Jackman: Soţia lui are 61 de ani şi e fericit cu ea

Spre deosebire de alte staruri, actorul australian este un bărbat statornic: e căsătorit de 21 de ani cu Deborra Lee-Furness, cu 13 ani mai în vârstă decât el.

În lumea agitată de la Hollywood, în care iubirea adevărată este foarte rară şi rezistă greu la tentaţiile puternice, Hugh Jackman e un tip cu totul diferit. Unul dintre cei mai frumoşi şi mai doriţi bărbaţi din lume, el îi rămâne dedicat doar soţiei sale. Dacă Sean Penn sau Johnny Depp se află tot timpul în căutarea unor iubite mult mai tinere decât ei, starul australian nu se clinteşte de lângă nevastă, deşi aceasta are 61 de ani şi e mai în vârstă cu 13 decât el.



Hugh Jackman (48 de ani) şi Deborra Lee-Furness (61 de ani), iar recent au aniversat 21 de ani de căsnicie. Ei au venit împreună joi, la gala Apple Awards, desfăşurată la New York. Îmbrăcaţi amândoi în negru, cei doi au pozat pentru fotografi, după ce Hugh a făcut câteva selfie-uri cu fanii în faţa clădirii.

Recent, starul din "Wolverine" a dezvăluit secretul din spatele mariajului trainic cu actriţa australiană. El a mărturisit pentru People că amândoi se străduiesc să păstreze vie dragostea lor.
Întrebat cum reuşesc să-şi păstreze mariajul puternic după atâţia ani, actorul a răspuns: "Cu meditaţie!". "Medităm împreună. E un lucru minunat de făcut duminica dimineaţa", a adăugat partenera lui de viaţă, care a mai spus că simţul umorului îi ajută, de asemenea, să-şi păstreze relaţia interesantă.

În 2015, cei doi au declarat că mariajul lor a rezistat atât de mulţi ani datorită angajamentului lor de a-şi creşte copiii şi înţelegerii de a nu sta prea mult timp despărţiţi, chiar dacă amândoi au un program încărcat.
"Deb a avut o regulă: să nu stăm despărţiţi mai mult de două săptămâni", a explicat Jackman, precizând că a învăţat, încă de la începutul relaţiei, să spună "da" la tot ceea ce soţia sa îl roagă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 August 2017
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lidia pe 12 Aug 2017, 00:35
    oameni si societate murdara si penibila!

    Ti se face sila sa vezi cum murdaresc toti papagalii un cuplu frumos doar pt simplul fapt ca cei 2 se iubesc si nu se triseaza sau despart.Rusine mizerabililor de mai sus si rusine societatii pt ce a ajuns!

    0
    0

  • xyz pe 12 Iun 2017, 14:40
    iar....

    Sa te spargi de ris, nu alta! Voi chiar credeti toate ineptiile "scuipate" de celebritati? Pt. linistea ta si a altora, Hugh este gay, asa ca....

    1
    4

  • Fred pe 11 Iun 2017, 09:19
    gerontofil

    Vai,imi pare rau de el.Cum poti sta 21 de ani langa o asa mumie plina cu viermi?

    1
    8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod