Cursa finală a lui Keith Flint: Ultima imagine cu solistul trupei Prodigy înainte de a muri

O ultimă imagine din viața cântărețului realizată cu numai două zile înainte de a se sinucide, a devenit virală pe internet.

Keith Flint, emblema muzicii rave britanice, a încetat din viață la 49 de ani. Solistul trupei Prodigy a fost găsit mort, luni dimineață, în locuința lui din oraşul Dunmow, Essex. Liam Howlett, component al trupei The Prodigy, a confirmat luni că Flint s-a sinucis. "Știrea e reală, nu pot să cred că spun asta, dar fratele nostru Keith și-a luat viața în weekend. Sunt foarte șocat, al naibii de furios, confuz și cu inima frântă... r.i.p frate, Liam", a scris Howlett pe Instagram.



Membrii trupei şi-au exprimat într-un comunicat "starea profundă de şoc şi tristeţe" faţă de moartea lui Flint, pe care l-au considerat "un pionier, un inovator şi o legendă" a muzicii. "Nu îl vom uita niciodată", au adăugat ceilalţi doi componenţi Howlett şi Maxim.

Keith Flint, cunoscut pentru aspectul său punk, se întorsese în Marea Britanie dintr-un turneu prin Australia, iar în luna mai urma să plece într-un turneu în Statele Unite.

O ultimă imagine, făcută cu numai două zile înainte de a se sinucide, îl arată pe Flint într-o formă fizică bună, sâmbătă, în timp ce lua startul la o cursă de alergare din parcul din Chelmsford.
Flint, aflat în prim-planul acestui cadru, a alergat foarte bine pe distanța de 5 kilometri și chiar a realizat un record personal, trecând linia de sosire în 21 de minute și 22 de secunde, relatează Daily Mail.

Cu un buff portocaliu pe cap și echipat cu pantaloni scurți de compresie și jambiere verzi, starul purta un maieu tehnic care îi lăsa la vedere tatuajele de pe brațe. Flint avea în picioare pantofi de alergare albaștri și a luat startul în forță, bucurându-se din plin de această cursă.

Participarea cântărețului la o competiție de alergare nu a dat niciun indiciu despre depresia de care acesta suferea după despărțirea de soția lui japoneză, Mayumi Kai, o DJ-iță care l-a scăpat de dependența de droguri. Din cauza divorțului, el a fost nevoit să-și scoată la vânzare ferma din Essex, dar se pare că l-a împins să se drogheze din nou, scrie The Sun.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod