Dakota Johnson și Chris Martin așteaptă un copil? Indiciile din imagini

Cele două vedete au organizat o petrecere cu baloane albastre și roz, la care au participat mai multe staruri. Actrița susține că și-a aniversat ziua de naștere.

Zvonurile despre o posibilă sarcină au apărut după ce cuplul a organizat duminică la casa din Malibu pe care o deține Chris Martin o petrecere la care au venit mai multe vedete. Daily Mail susține că a fost un eveniment de anunțare a sexului bebelușului, un indiciu fiind baloanele roz și albastre cu care a fost decorată proprietatea.

Printre invitați s-au numărat Julia Roberts și Sean Pen, precum și părinții Dakotei, Don Johnson și Melanie Griffith.

O sursă a declarat pentru Daily Mail că Dakota nu este însărcinată, iar un reprezentant al actriței a explicat că aceasta a dat o petrecere de ziua ei, după ce a împlinit 29 de ani pe 4 octombrie, dar faptul că în timpul evenimentului au fost eliberate în aer mai multe baloane albastre e un indiciu că vedetele așteaptă un băiețel, notează ziarul britanic.

Cu doar o săptămână înainte, fosta soție a lui Chris Martin, actrița Gwyneth Paltrow, s-a căsătorit cu logodnicul ei, Brad Falchuk, într-o ceremonie privată la care au fost prezenți membrii de familie ai celor doi și staruri precum Robert Downey Jr., Jerry Seinfeld, Steven Spielberg, Cameron Diaz și soțul ei, Benji Madden.

Julia Roberts (50 de ani) a venit la petrecere cu soțul ei, Daniel Moder, îmbrăcată într-o ținută șic și lejeră, cu o rochie înflorată care îi lăsa picioarele la vedere și încălțată cu pantofi sport albi.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod