David Beckham, un tătic cum şi-ar dori orice femeie: Imaginea pe care Victoria Beckham a postat-o pe Instagram

Soţul Victoriei Beckahm îşi iubeşte enorm copiii. El apare pe Instagram într-o imagine emoţionantă cu fiica lui, înainte de ziua acesteia.
Cu siguranţă, micuţa Harper Beckham va primi tot ce-şi doreşte de ziua ei. Dar până atunci, tatăl său n-a mai avut răbdare şi a făcut o poză în care se vede cât de mult o iubeşte.

Fostul fotbalist în vârstă de 43 de ani apare într-un instantaneu de familie superb, publicat joi pe Instagram, înainte de aniversarea fiicei sale. Aşezat pe genunchi în faţa ei, David o ţine cu braţele înlănţuite în jurul mijlocului, iar Harper îi pune o mână pe umăr şi pare că tocmai îi spune ce cadou şi-ar dori să primească.
Îmbrăcată în uniforma şcolară, cu o rochiţă cu pătrăţele albe şi violete, cu guler alb, Harper are părul blond prins în două cocuri laterale împletite.

Fotografia splendidă a fost făcută de Victoria Beckham (44 de ani), care a scris pe reţeaua de socializare: "Harper îl iubeşte pe tatăl ei."

Potrivit The Sun, Victoria şi David Beckham au cheltuit 8.000 de lire sterline pentru a-i cumpăra fetiţei lor, care va împlini şapte ani pe 10 iulie, un ponei de rasă. De asemenea, i-au cumpărat şi accesorii pentru călărie de la un magazin specializat din Cheltenham, Anglia.


Harper a devenit pasionată de acest sport după ce a luat lecţii de călărie timp de câteva luni şi i-a tot rugat pe Victoria şi David să-i cumpere un căluţ. "Evident, un cal este o responsabilitate mare, iar David şi Victoria şi-au dat seama cât de important este ca ea să se descurce singură. Poneiul este un darextravagant, dar Harper ştie cât de norocoasă este. Noua casă a familiei din Cotswolds are grajduri, aşa că Harper va putea să se joace cu poneiul în fiecare zi", a spus o sursă pentru ziarul citat.

Anul trecut, de ziua ei, Harper Beckham a participat la o petrecere la Palatul Buckingham, alături de Prinţul Andrew şi soţia lui, Ducesa de York, iar marea surpriză a fost întâlnirea cu o prinţesă adevărată - nepoata Reginei, Prinţesa Eugenie.
Harper a purtat atunci o rochie asemănătoare cu cea a prinţesei Elsa din filmul Disney "Frozen".


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod