David Hasselhoff, playboy şi la 64 de ani. Cum arată acum starul din „Baywatch“

S-au adunat anii peste actorul care în '90 făcea spectacol pe plaja din „Baywatch“. Actorul are însă şi acum succes la femei.

Nu mai e de ceva timp acel David Hasselhoff pe care îl admirau toate fetele când alerga la bustul gol pe plajă, cel mai frumos salvamar, frumos, puternic şi curajos, mereu pe fază, gata să înfrunte pericolul pentru a salva vieţi omeneşti. Astăzi, actorul îşi arată vârsta, dar nu şi-a pierdut farmecul.

Starul din „Baywatch“ a fost fotografiat în miercuri, la restaurantul Nobu din Malibu, unde a luat masa împreună cu mai tânăra sa logodnică, Hayley Roberts, în vârstă de 36 de ani.



Îmbrăcat lejer, cu pantaloni negri şi o cămaşă albă cu mâneci lungi, David purta ochelari de soare şi era într-o formă bună. Hayley a optat pentru o rochie baby doll de un albastru foarte deschis.

Cuplul a fost însoţit de un grup de prieteni în această ieşire de după-amiază, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

În ciuda diferenţei de vârstă dintre ei, 27 de ani, David şi Hayley se potrivesc mult şi vor să-şi unească destinele. Ei s-au cunoscut în 2013, iar actorul a dezvăluit că a cerut-o de soţie pe iubita lui anul trecut, în timpul unui picnic pe o plajă din Malibu, mărturisindu-i că fără ea se simte nefericit.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod