De ce s-a sinucis creatoarea de modă Kate Spade: Suferea de depresie şi era obsedată de moartea lui Robin Williams

Creatoarea de modă în vârstă de 55 de ani a fost găsită fără viaţă în apartamentul ei din New York. Potrivit apropiaţilor săi, ea suferea de tulburare bipolară şi avea episoade de depresie, dar avea şi probleme în căsnicie.

Kate Spade era căsătorită cu Andy Spade, fratele actorului David Spade, şi aveau o fiică, Frances, în vârstă de 13 ani.

Angajaţii designerului au găsit-o, marţi, în jurul orei 10.20, pe creatoarea de modă spânzurată cu o eşarfă în apartamentul său de pe Park Avenue, din zona Upper East Side Manhattan. Poliţiştii au spus că ea a lăsat un bilet de adio, însă nu au oferit detalii privind ancheta.

Pentru familia creatoarei, sinuciderea nu a fost neaşteptată, întrucât era se confrunta de mai mulţi ani cu probleme de sănătate mentală şi consuma alcool, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Spade a lăsat un ultim mesaj pentru fiica sa, căreia i-a scris: "Bea, te-am iubit mereu. Nu e vina ta. Întrebă-l pe tatăl tău!". Potrivit TMZ, care citează surse din cadrul poliţiei, Andy Spade se afla în locuinţă când soţia lui şi-a pus capăt zilelor.

Sora designerului, Reta Saffo, a mărturisit că Spade era obsedată de sinuciderea actorului Robin Williams, în august 2014, şi a refuzat tratamentul medical pentru afecţiunile psihice de care suferea, de teamă că ar fi afectat brandul său de modă.
"Uneori nu poţi salva oamenii de ei înşişi!", a spus Saffo pentru The Kansas City Star.

Reta Saffo, în vârstă de 57 de ani, a adăugat că ea şi soţul lui Kate, Andy Spade, au rugat-o de mai multe ori pe creatoarea de modă să se interneze şi să urmeze terapia pe care a folosit-o cu succes actriţa Catherine Zeta-Jones în tratarea tulburării bipolare, dar ea s-a răzgândit de fiecare dată, în ultimul moment. "Era atât de aproape să-şi facă bagajul, dar la sfârşit imaginea brandului ei era mai importantă.
Se gândea ce va spune lumea când va afla"
, a povestit Reta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod