De la tatuaje, la portul musulman: Sinead O'Connor, de nerecunoscut după ce s-a convertit la Islam

Foarte schimbată după convertirea la Islam, Sinead O'Connor a cerut scuze pentru afirmațiile rasiste de anul trecut


Cântăreața a explicat că decizia este "concluzia naturală a călătoriei oricărui teolog inteligent" şi a postat un videoclip în care cântă adhanul - chemarea la rugăciune. Imamul irlandez Shaykh Dr Umar al-Qadri a publicat o înregistrare video în care artista depune jurământul de credinţă islamic. "Aceasta este concluzia naturală a oricărei călătorii teologice inteligente. Toate studiile scripturilor duc spre Islam.

Ceea ce face redundante celelalte scripturi", a anunțat ea.

În trecut, cântăreața și-a schimbat numele în Magda Davitt. În 1992, ea a stârnit controverse după ce a rupt o fotografie a papei Ioan Paul II în direct la un post de televiziune american.
Şapte ani mai târziu, ea a fost făcută preot al unei biserici independente din Lourdes. Biserica Catolică nu permite femeilor să devină preoţi și nu a recunoscut ceremonia.

Artista irlandeză, diagnosticată cu tulburare bipolară în urmă cu un deceniu, a vorbit de mai multe ori în public despre afecţiunile sale mintale.

Ea i-a mărturisit prezentatoarei Oprah Winfrey, în 2007, că, înainte de a primi acel diagnostic, s-a confruntat cu "o frică copleşitoare" şi s-a gândit de mai multe ori să se sinucidă.

În 2015, Sinéad a încercat să-şi pună capăt zilelor printr-o supradoză, a recidivat apoi după câteva luni, pentru ca la scurt timp să fie considerată dispărută. Din fericire, a fost găsită în viaţă şi într-o stare relativ bună de sănătate în apropiere de Chicago.

În august 2017, vedeta a postat o înregistrare video tulburătoare, făcută într-un motel din New Jersey (Statele Unite), în care dezvăluia că vrea să-şi pună capăt zilelor.
Ea a spus că a ajuns să aibă gânduri suicidale în ultimii ani de când trăieşte singură, dar a luptat ca să rămână în viaţă.

Sinead O'Connor a fost căsătorită de patru ori și are tot atâția copii cu bărbați diferiți. Fosta vedetă a declarat anul trecut că mama sa era posedată și a abuzat-o sexual în copilărie.

În ultimii ani, O'Connor a preferat să nu se mai întoarcă în Irlanda natală, unde trăiesc copii ei, locuind în SUA. Fosta sa iubită și manager, Fachtna O'Ceallaigh, în vârstă de 70 de ani, a dat-o în judecată pentru defăimare și ruperea unui contract după ce O'Connor a publicat online o scrisoare deschisă în care o ataca.
Fachtna susține că artista a încheiat relația de afaceri fără niciun avertisment, provocându-i pierderi de 500.000 de dolari.
Ulterior, O'Connor și-a concediat avocatul și a decis să se reprezinte singură în acest proces, scrie ziarul citat.



Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod