Decăderea unei femei frumoase: Heather Locklear, internată din nou la recuperare

Vedeta din serialul „Melrose Place“ nu-și găsește liniștea. La șase luni după ce a fost spitalizată în urma unei căderi nervoase, ea a fost din nou internată într-o clinică de recuperare.

Heather Locklea continuă să se confrunte cu serioase probleme de sănătate psihică. În noiembrie anul trecut, ea a fost internată în spital după încă o cădere psihică, dar vedeta nu și-a revenit. Potrivit unei surse citată de Access, actrița s-a internat din nou într-o clinică de recuperare pentru a urma tratamentul adecvat.

Sursa amintită a declarat că Heather Locklear a continuat să bea și să-i abuzeze pe cei din preajma sa. "Nu pare să fi făcut vreun progres", a spus persoana respectivă.

Potrivit Radar Online, revenirea vedetei la recuperare a fost impusă de o nouă altercație cu logodnicul ei, Chris Heisser, în luna aprilie.

"Heather și Chris au început să se ia la harță, iar după ce în sfârșit s-au calmat, ea a realizat că iar și-a pierdut controlul și a decis că trebuie să se întoarcă la recuperare", a scris site-ul.

Heather și Chris se iubesc din timpul liceului și sunt împreună din 2017, dar au o relație cu năbădăi. "Așa merg mereu lucrurile cu Heather. Se duce în jos până la capăt și se ceartă cu Chris și cu oricine e lângă ea, apoi își dă seama că are nevoie de ajutor.
Toți ne rugăm tot timpul că de data asta o să meargă"
, a spus o sursă din anturajul ei.

Heather Locklear traversează de câțiva ani o perioadă foarte dificilă, marcată de violență domestică, căderi nervoase, abuz de alcool și arestări, notează Daily Mail.

În noiembrie anul trecut, actrița a fost plasată sub codul psihiatric 5150, ceea ce înseamnă că ea va fi reținută în spital până la 72 de ore pentru evaluare și tratament de specialitate. Decizia a fost luată după ce actrița s-a bătut din nou cu logodnicul ei, Chris Heisser, și l-a dat afară din casă.
Codul psihiatric 5150, care impune internarea obligatorie până la 72 de ore, sugerează agravarea stării psihice a pacientului.

Cu o săptămână înainte, ea a fost încătușată și dusă la spital pentru că a lovit-o pe mama sa, Diane, în vârstă de 85 de ani, și a amenințat că se va împușca. Locklear a fost plasată atunci sub codul psihiatric 5250, care durează 14 zile și prevede un tratament de detoxifiere de cinci zile și o evaluare mentală.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod