Emilia Clarke și-a uimit fanii „Game of Thrones“ cu o transformare uimitoare

Vedeta se apropie foarte mult de look-ul pe care-l are în celebrul serial. Și-a uimit fanii cu această transformare și arată incredibil!
Emilia Clarke, celebra vedetă din serialul ”Game of Thrones” în care interpretează rolul Daenerys Targaryen, și-a uimit fanii cu o transformare la care mulți visau. Părul său blond platinat din serial a fascinat pe foarte multă lume, iar vedeta s-a decis să se decoloreze și să-și tundă părul scurt.

Imaginea pe care a postat-o pe Instagram a uimit foarte mulți fani. Ea și-a făcut un selfie la coafor ca să-și arate părul scurt și blond. 
 
 

Și cum se știe că vedeta are simțul umorului bine dezvoltat a postat și un mesaj amuzant alături de fotografie: ” AAaahhhh.
La naibaaaa. Am făcut-o și pe asta! Mama Dragonilor fă cunoștință cu Emilia. Emilia fă cunoștință cu Mama Dragonilor. Totul datorită magnificilor creatori ai perucii pe care o poartă Khaleesi de 8 ani de zile. Acum visul s-a transformat în realitate”,
scrie vedeta pe contul său.

După 8 ani de filmări pentru celebrul serial, Emilia s-a decis să facă această schimbare uimitoare. Însă, spre deosebire de pletele lungi cu împletituri pe care le poartă în serial, vedeta a abordat o tunsoare modernă.

Vedeta pare să se simtă foarte bine cu părul scurt și blond.
La o zi după ce și-a uimit fanii cu fotografia de la coafor, vedeta a mai postat un selfie cu adevărata sa coafură. Textul asociat cu fotografia este unul la fel de amuzant. 

”Experimentul continuă. IQ-ul meu a rămas unul normal și dorința de a sta în preajma creaturilor care aruncă foc și de a mă așeza pe scaune inconfortabile din fier s-a triplat”, scrie vedeta. 
 
 
10 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod