Emma Watson, ținta ironiilor după Oscar 2018: Și-a făcut un tatuaj greșit!

Vedeta și-a tatuat pe brațul drept numele mișcării Time’s Up, însă acesta include o greșeală gramaticală care a stârnit un val de ironie pe Twitter.

Uneori, prea mult entuziasm strică. A păţit-o şi Emma Watson, care din dorinţa de a-şi arăta sprijinul pentru mişcarea Time’s Up a comis o greşeală ce a stârnit hazul pe reţelele de socializare. Vedeta din "Harry Potter" a descins duminică la tradiţionala petrecere organizată de Vanity Fair după gala Oscar cu un tatuaj proaspăt pe mâna dreaptă.

Îmbrăcată într-o rochie neagră fără mâneci, actriţa în vârstă de 28 de ani şi-a afişat cu mândrie numele mișcării Time’s Up scris pe braţul drept. Ea pare să nu-şi fi dat seama că lipsea apostroful din sintagma "Time’s Up", scrie Daily Mail.



Eroarea nu a trecut neobservată, stârnind un val de ironii pe Twitter, mai ales că actriţa a absolvit Universitatea Brown, una dintre cele mai prestigioase instituţii de educaţie din lume, fondată în 1764. Câţiva utilizatori au apreciat faptul că Emma Watson militează împotriva abuzurilor, dar cei mai mulţi au taxat-o.

"Emma Watson şi-a făcut un tatuaj Time's Up, dar a uitat apostroful, eu cred că a fost cea mai tare de la Oscar... Foarte slabă gramatică...", a criticat-o cineva. "Noul tatuaj al Emmei Watson este atât de frumos, dar greşeala de scriere este chiar enervantă.
#TimesUp... O să râdem la ştiri că @EmmaWatson are un tatuaj cu greşeală gramaticală. Măcar pare uşor de reparat. @EmmaWatson te rog să ne spui că nu-i adevărat. #tattoo #oscar #whydoit!..."
, a scris alt utilizator al reţelei.

Altcineva a fost mai dur: "Îmi place că Emma Watson s-a străduit să ne arate cât de feministă este cu tatuajul ei şi a ratat apostroful... Îţi vine să plângi când îi vezi tatuajul, tocmai a picat de la nota 10 la 4."

"Ai putea crede că cineva care a absolvit Brown University ştie să scrie corect gramatical...", este un alt comentariu postat pe Twitter.
"Ok, ok, sunt un mare fan, dar oi fi singurul care crede că tatuajul #TimesUp e greşit? Font drăguţ, incomod plasat şi apostrof lipsă (...)", a scris cineva.

"@EmmaWatson dacă ai fi o victimă, n-ai exploata această mişcare pentru feminismul tău cu un tatuaj scris greşit... Văd că postezi lucruri care le dau femeilor mai multe drepturi dar ce părere ai despre lucrurile la care bărbaţii nu au dreptul? #equalismnotfeminism #weaareallequal", i-a scris alt utilizator.

După ce vestea s-a răspândit şi pe Instagram, un fan care administrează o pagină dedicată actriţei a sărit în apărarea acesteia: "Emma Watson la petrecerea organizată de Vanity Fair după gala Oscar pe 4 martie...
Arată atât de grozav, o iubesc pe femeia asta... Ceilalţi să nu se mai mire atât de tatuajul ei, e un apostrof, UN APOSTROF! Nu-i ceva ieşit din comun, eu renunţ de multe ori la apostrof, nu cred că acest tatuaj este unul definitiv şi vă rog încetaţi să mai fiţi răi. Apreciaţi mai mult perfecţiunea pură"
, a scris admiratorul vedetei.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod