EXCLUSIV Matteo, despre Connect-R: „O prietenie de-o viaţă nu poate fi dărâmată“

2013 aproape s-a terminat, iar Matteo a făcut o retrospectivă a anului prin intermediul unui interviu exclusiv acordat eva.ro.

eva.ro: Cum a fost pentru tine anul 2013?

Matteo: Am lansat două piese, „Amândoi“ şi „Panama“, am filmat videoclipuri pentru fiecare dintre ele şi, spre bucuria mea, ambele piese au fost în topuri! Cred însă că piesa „Amândoi“ spune totul despre anul care se apropie de final.

În acest an a fost şi deja celebra ceartă dintre tine şi Connect-R. Crezi că veţi reuşi să reveniţi la sentimente mai bune şi să fiţi din nou cei mai buni prieteni?

Eu cred că o prietenie de-o viaţă nu are cum să fie dărmâtă de o piesă, mai ales când e vorba despre doi oameni maturi, cu capul pe umeri.



În care dintre piesele tale te regăseşti cel mai mult şi de ce?

În fiecare piesă de-a mea pun foarte mult din mine şi ar fi nedrept faţă de mine şi faţă de munca mea să am una favorită. Dar pot să spun că „Amândoi“ este piesa care m-a adus mai aproape de public, ceea ce este foarte important pentru mine.

Ai avut mai multe melodii în care ai cântat despre despărţiri, despre suferinţă în dragoste... Ai fost vreodată în depresie după ce ai fost părăsit de iubită?

N-aş numi starea respectivă chiar depresie şi nici nu-mi place cuvântul.
Este firesc ca de-a lungul vieţii să ai parte de despărţiri, împăcări, iubiri la prima vedere, etc. Evident, am trecut şi eu prin despărţiri şi, oricât de ciudat ar suna, m-am bucurat într-un fel de ele, pentru că am învăţat ceva din fiecare experienţă.



Ţi-ai schimbat look-ul de foarte multe ori de-a lungul anilor. De unde te inspiri când te decizi să te tunzi?

De oriunde... Sunt artist, aşa că mă inspiră orice. Ce-i drept, mă sfătuiesc foarte mult şi cu Robert Popovici, un super hair stylist.



Mulţi băieţi visau, când erau mici, să ajungă poliţişti, pompieri... Tu ce vroiai să fii?

Eu visam să fiu supererou. Mai târziu, când am crescut şi am realizat că doar unul este Batman, am decis să fiu un altfel de supererou şi să salvez oamenii prin muzica pe care o compun şi, în special, prin versurile ei.  

Ce surprize le pregăteşti fanilor tăi în 2014?

Moşu' Matteo are în desagă multe surprize pentru 2014, pe care clar nu am cum să le dezvălui acum, că n-ar mai fi surpize, însă pot să spun că prima surpriză pentru 2014 începe acum, la finalul lui 2013.
Aşa că ochii pe matteomusic.ro şi pe lanoy.ro! 

19 Decembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod