Frumuseţe cu orice preţ: Tratamentul cosmetic bizar folosit de Cate Blanchett şi Sandra Bullock

Cele două vedete au apelat la un tratament facial neconvenţional, pe bază de celule stem recoltate din prepuţul unor băieţei coreeni.

Cate Blanchett arată minunat la 48 de ani, dar e în staere de orice pentru a-şi păstra frumuseţea. Seria de tratamente cosmetice neobişnuite la care apelează vedetele de la Hollywood se extinde acum cu o nouă procedură nemaipomenită, pe care actriţa australiană a folosit-o. Şi nu doar ea, ci şi colega sa de platou, Sandra Bullock, cu care a lucrat la producţia "Ocean's 8".

Cate Blanchett a dezvăluit pentru ediţia australiană a revistei Vogue că a apelat la ceea ce se cheamă "penis facial", care, deşi sună ca un titlu de film porno, a atras-o prin eficienţa promisă.

"Sandy Bullock şi eu am fost la o specialistă în tratament facial din New York, Georgia Louise, şi ea ne-a făcut ceea ce se cheamă penis facial. Nu ştiu exact ce este, dar miroase un pic ca sperma, dar include nişte enzime, iar Sandy i-a zis penis facial", a spus Blanchett.

Georgia Louis a explicat pentru Daily Mail despre ce este vorba. "Penis facial" este denumirea folosită la Hollywood pentru această procedură care implică prelevarea de celule stem din prepuţul unor bebeluşi coreeni şi injectarea lor în piele prin intermediul unei tehnici la nivel microscopic, pentru a stimula producţia de colagen a tenului.
"Este un tratament formidabil, dar denumirea ei populară e comică", a spus cosmeticiana.

"Sărmana Cate, nu ştiu cum o să se descurce acum cu reacţia generală. I-au auzit pe unii spunând: <<Oh, are spermă pe faţă!>>. Evident că nu-i aşa ceva, dar na... e ridicol", a adăugat Georgia Louis.

Celulele stem sunt recoltate din prepuţul penisului bebeluşului în timul circumciziei, operaţie practicată pe scară largă în Coreea de Sud. Această ţară deţine numeroase bănci de celule stem, inclusiv cele mai mare rezerve de sânge din lume, relatează Daily Mail.
Celulele sunt introduse în centrifugă şi apoi exportate în saloanele de înfrumuseţare, unde cosmeticienii folosesc o tehnică de implant microscopic pentru a le planta în piele.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod