George Clooney o apără pe Meghan Markle: „O femeie însărcinată e vânată şi hărţuită la fel ca prinţesa Diana“

Actorul american spune că prietena lui, ducesa Meghan, este vânată şi denigrată în presă la fel ca prințesa Diana şi că istoria acesteia se repetă.

După articolul în care un grup de prietene apropiate îi luau apărarea, Meghan Markle are încă un aliat puternic: bunul ei prieten, George Clooney, a devenit cel mai bun avocat care o poate proteja de atacurile dezlănțuite ale presei.

Confruntată cu un tir agresiv și constant al tabloidelor, ducesa de Sussex s-a transformat în ținta predilectă a titlurilor incisive, iar imaginea sa a început să capete tente negative, în ciuda eforturilor sale de a se adapta și de a se apăra. Relația rece cu tatăl său îi subminează, însă, fiecare tentativă de a recupera pierderile și orice ar face, pare că toate eforturile se întorc împotriva sa.



Într-o situație destul de neplăcută, cu un copil pe drum și cu planurile de renovare ale noii reședințe în care va locui, Meghan Markle s-a văzut repede în situația de a juca defensiv și de a încerca să se apare de "haita flămândă" a tabloidelor care au simțit repede că au o pradă pe care o pot urmări. De la cearta cu tatăl ei, Thomas, la presupusa ceartă cu cumnata sa, Kate Middleton, și până la presiunea insuportabilă pe care e acuzată că o pune asupra angajaților ei, ducesa Meghan a ajuns subiect zilnic pentru ziarele avide să vândă povești cu intrigă de palat.
Acest "film" a mai fost și nu s-a terminat deloc bine - este ceea ce susține George Clooney, prietenul ducesei Meghan și al prințului Harry.

Într-o conferinţă de presă, organizată la Los Angeles, cu ocazia lansării miniseriei "Catch-22", care reprezintă prima întoarcere a sa în televiziune după zece ani, starul în vârstă de 57 de ani i-a luat apărarea fostei actrițe, spunând că aceasta este hăituită și denigrată, comparând-o cu Prințesa Diana.

Lady Di, mama prinţului Harry, a murit într-un accident de maşină, la Paris, în 1997.

George Clooney a spus că un astfel de comportament este "iresponsabil" şi "frustrant".
"O vânează pe Meghan Markle peste tot, e hăituită și denigrată. Este o femeie însărcinată în șapte luni și este vânată şi hărţuită la fel ca prinţesa Diana, iar istoria acesteia se repetă. Și am văzut toți cum s-a încheiat. Nu vă pot spune cât de frustrant este să văd asta", a spus starul.

Clooney a luat în derâdere speculațiile potrivit cărora el va fi nașul copilului ducilor: "Nu, acum sunt tatăl unor gemeni, am parte de destul rahat. Serios, serios, rahat."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod