Gest superb: Cum au salvat Kate Winslet şi DiCaprio o femeie bolnavă de cancer

Gemma Nuttall, o femeie de 29 de ani, a aflat că are un cancer agresiv când era gravidă. Cele două vedete au strâns fonduri şi au ajutat-o să lupte.

"Îţi mulţumesc. Mi-ai salvat viaţa". Aceste cuvinte pe care Gemma Nuttall i le-a transmis cu lacrimi în ochi salvatoarei sale celebre sunt tot ceea ce îi poate da un om simplu, aflat la ananghie, unui alt om care l-a ajutat. Dar ce greutate au aceste cuvinte când vin din partea cuiva care luptă cu cancerul şi acum poate trăi pentru a mulţumi!

Teribil de emoţionată, Gemma i-a mulţumit într-un interviu televizat actriţei Kate Winslet pentru că a organizat o acţiune de strângere de fonduri prin care a adunat 338.000 de euro, bani care au finanţat tratamentul medical. Când a aflat de cazul tinerei, vedeta în vârstă de 42 de ani l-a cooptat şi pe bunul ei amic Leonardo DiCaprio în acţiunea sa caritabilă, iar obiectivul urmărit a devenit mai uşor de atins. "Atât de mult bine a ieşit din această situaţie.

Uitaţi-vă la Gemma, e frumoasă, şi nu mai are cancer", a felicitat-o Kate în urmă cu un an, după ce tânăra a învins prima oară cancerul.

Invitată în emisiunea "This Morning" difuzată de postul TV britanic ITV, Gemma i-a transmis un mesaj actriţei: "Vreau doar să-ţi spun mulţumesc mult pentru efortul tău. Mi-ai salvat viaţa."

Gemma Nuttall, din Rossendale, comitatul englez Lancashire, a aflat că o formă agresivă de cancer ovarian în timp ce era gravidă. Ea a refuzat să ia medicamentele care i-ar fi putut salva viaţa pentru că acestea ar fi pus capăt sarcinii. Fetiţa ei, Penelope, s-a născut fără probleme de sănătate, dar medicii i-au dat mămicii teribila veste că nu mai putea face nimic împotriva cancerului şi că nu mai are mult de trăit, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

În loc să cedeze, Gemma a continuat să creadă că se poate face bine.
Împreună cu mama sa, ea a lansat o campanie de strângere de fonduri, cu un obiectiv greu de atins, dar necesar pentru a urma un tratament într-o clinică din Germania despre care auzise că face "minuni". Îi trebuiau 300.000 de lire, aproximativ 338.000 de euro, iar misiunea părea imposibilă, fiindcă timpul presa. Dar a avut noroc.

Kate Winslet a aflat de cazul ei şi a început să lucreze împreună cu Leo DiCaprio pentru a strânge banii de care Gemma avea nevoie. Actriţa şi-a pierdut mama în mai anul trecut şi acest eveniment nefericit a determinat-o să se implice. "Când am intrat în povestea cu Gemma, mama mea a primit o prognoză proastă după patru ani de luptă. Am început să caut soluţii în altă parte şi am aflat de acest tratament în Germania.
Şi imediat am găsit o petiţie de la cineva pentru campania prin care Gemma să beneficieze de imunoterapie. M-am gândit la această sărmană femeie, la faptul că mai avea câţiva ani de aşteptat ca să primească tratament"
, a mărturisit vedeta. "Apoi am intrat pe platforma Go Fund Me. Atunci avea doar 9.000 de lire şi m-am gândit că nu pot lăsa lucrurile aşa. Mama mea nu era deloc bine, aşa că m-am gândit că ar fi tare mândră dacă aş putea ajuta o altă mamă tânără", a mai spus ea.

Kate a luat legătura cu mama tinerei bolnave şi au convenit asupra modului în care aveau să coopereze pentru a strânge banii. "Am început să vorbesc cu toţi cei pe care îi ştiu, care sunt foarte darnici şi care au fost impresionaţi de povestea Gemmei. Am strâns 200.000 de lire (225.000 de euro) atunci şi m-am gândit că este timpul să-l sun pe prietenul meu, Leo, să-l întreb dacă putem face un dineu caritabile, ceva de genul ăsta.
Iar el a zis că putem face ceva şi mai bun şi m-a rugat să vin la Saint Tropez ca să facem câteva evenimente la care să dăm ca premiu şansa de a lua o cină privată cu Jack şi Rose (personajele din "Titanic", n.r.) şi să strângem fonduri. În timp ce strângeam bani pentru Gemma am creat o altă fundaţie pentru a ajuta şi alţi oameni aflaţi în aceeaşi situaţie"
, a povestit actriţa.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod