Gluma deplasată pe care Prințul Harry a făcut-o despre sarcina soției. Meghan Markle n-a avut replică

Prințul Harry a luat pe toată lumea prin surprindere cu o glumă nepotrivită pe care a făcut-o despre Meghan Markle în timpul turneului din Maroc.

Ducii de Sussex au avut un turneu reușit de trei zile în Maroc, unde au participat la câteva acțiuni de sprijinire a educaţiei fetelor din zonele rurale. Însă umorul lui Harry nu prea s-a potrivit cu obiectivele pe care cei doi le-au avut în această deplasare.

În a doua zi a turneului, ducii de Sussex au vizitat sediul ONG-ului marocan Education For All (EFA) din Asni, care oferă sprijin educațional pentru fetele cu vârste între 12 și 18 ani din comunitățile rurale. Una dintre profesoare a felicitat-o pe Meghan pentru sarcina ei.

Așezat lângă soția sa, Harry s-a întors spre ea, mimându-și mirarea. "Surpriză!", i-a spus Meghan râzând. "E însărcinată!?", a glumit prințul, apoi a întrebat-o: "E al meu?!", în timp ce Meghan Markle râdea și ea.

În urmă cu zece ani, organizația Education for All a început să lucreze cu numai opt fete, iar acum adăpostește 194 de fete din comunitățile rurale, relatează Daily Mail.

După ce sâmbătă au sosit la Casablanca, Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa, Meghan, au ajuns duminică în Asni, o localitate din regiunea Munţilor Atlas în Maroc, unde au participat la activităţi pentru sprijinirea educaţiei fetelor din zonele rurale.

La sosirea cuplului princiar, fetele din cămin au fluturat steagurile Marocului şi ale Marii Britanii.

Vizita organizată la solicitarea guvernului britanic a fost cea de-a doua efectuată de un membru al familiei regale în această ţară în ultimii ani, după vizita prinţului Charles din 2011. Regina Elisabeta a II-a a vizitat Marocul în 1980.

Meghan Markle a participat la ceremonia pictării corpului cu henna, tradiţie care se crede că aduce noroc, bucurie şi frumuseţe. La Asni, cei duci s-au întâlnii cu liceeni şi profesori din localitate.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod