Gwyneth Paltrow s-a logodit şi vrea să fie din nou mireasă

Vedeta a confirmat că s-a logodit cu producătorul de televiziune Brad Falchuk şi vrea să dea încă o şansă căsătoriei.
Actriţa a confirmat informaţia printr-un mesaj publicat pe Twitter ce includea un emoji simbolizând un inel de logodnă şi o fotografie care prezintă coperta celui mai recent număr al revistei sale de lifestyle, Goop. Imaginea îi prezintă pe cei doi logodnici în timp ce stau îmbrăţişaţi.

Într-un interviu acordat Goop, Paltrow a spus că îşi doreşte să se căsătorească. "Am încercat să accept cât de complexă poate fi dragostea. Am decis să dau o nouă şansă", a spus ea, adăugând că Falchuk este "bărbatul cu care trebuia să fiu".

"Ne simţim incredibil de norocoşi că am ajuns în acest punct din vieţile noastre", a transmis cuplul într-o declaraţie pentru presă prezentată în emisiunea de televiziune "Good Morning America".

Paltrow, în vârstă de 45 de ani, s-a despărţit de liderul trupei Coldplay, Chris Martin, cu care are doi copii, în 2014.
Divorţul lor care a surprins pe toată lumea s-a încheiat în 2016.

Producătorul de televiziune Brad Falchuk, în vârstă de 46 de ani, şi Gwyneth Paltrow s-au cunoscut în 2014 pe platourile de filmare ale serialului "Glee", dar au ţinut secretă relaţia până în septembrie 2015, scrie cotidianul britanic Daily Mail. În noiembrie anul trecut, Us Weekly a anunţat că cei doi s-au logodit, dar informaţia nu a fost confirmată de aceştia.

Falchuk, împreună cu Ryan Murphy, a creat, în 2009, serialul "Glee”.
Cei doi au lucrat împreună la serialele "American Horror Story” şi "Scream Queens”.

Gwyneth Paltrow a câştigat un Oscar pentru rolul din "Shakespeare in Love” (1998) şi este cunoscută drept creatoarea site-ului de lifestyle Goop şi a magazinului online prin care promovează un stil de viaţă sănătos.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod