Hollywood: Top 7 cele mai sexy vedete cu strungăreaţă. Zâmbiţi, vă rog!

Imperfecţiunile ne fac speciale şi mai atractive în ochii bărbaţilor. De exemplu, strungăreaţa. Dacă multe persoane o văd ca pe un defect, la Hollywood este purtată cu mândrie. Chiar şi marii designeri de modă preferă modelele cu zâmbet ştrengăresc pentru a le purta creaţiile. Iată 7 femei celebre care te vor convinge că strungăreaţa este sexy!

Foto: Hepta

1 din 8

Georgia May Jagger

Fiica solistului de la Rolling Stones, Mick Jagger şi a modelului Jerry Hal, Georgia May Jagger a moştenit trăsături unice care au făcut-o celebră.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 19 Nov 2013, 20:32
    nu!

    nu stiu altii, dar eu nu apreciez strungareata. mi se pare urata, nu unica. ok, ne acceptam asa cum suntem si ne iubim, dar daca si fundul mare si strungareata sunt frumoase, ce sa mai zic, hai sa nu exageram. arata urat, mai ales la Anna Paquin, sa zicem. Daca era vreo romanca banala, pe strada, era urata strungareata. Daca suntem la Hollywood, e bestial. Mai pui si o rochie de 3000 de euro langa, si esti diva

    2
    0

  • tanda pe 17 Nov 2013, 09:38
    kiki

    draga kiki, zambetul lor e frumos, are un singur defect si unele chiar s-au nascut celebre. in final e alegerea fiecaruia.au atatea alte avantaje incat se pare ca se pot lipsi de acesta. stim sigur in schimb ca nu te-ai putea indragosti de un tip cu strungareata fiindca l-ai considera dizgratios.

    1
    0

  • silvia pe 16 Nov 2013, 18:35
    zambet

    simplu.....................................................................................................

    1
    0

  • silvia pe 16 Nov 2013, 18:31
    zambet

    un zambet frumos e un zambet sanatos! da stomatologia moderna poate imbunatati un zambet, il poate aduce aproape de perfectiune, dar nu in toate cazurile e foarte sinplu sau chiar posibil.acum multe femei isi doresc bust cat mai generos, dar multe prefera sa nu isi faca acest gen de interventii datorita riscurilor si repercursiunilor pe care le pot avea.multe femei care si-au facut augmentare mamara regreta dupa un anumit numar de ani.

    1
    1

  • kiki pe 16 Nov 2013, 07:29
    ce sa zica ?!

    Pai...eu nu cred ca e vreuna incantata de dintii ei,dar putem intelege cum au ramas asa :unele n-au visat ca vor fi celebre si nu si-au pus la timp aparat ,apoi cred ca au refuzat sa-si pileasca si sa-si imbrace dintii de dragul reclamelor,iar la Madonna a facut parte din stilul'rebel'... DAR incercati sa le vizualizati cu dinti frumosi...le-ar avantaja pe toate ! Concluzie:daca n-ar fi celebre,li s-ar spune ca sunt dizgratioase...(altfel dece luptam pt un 'zambet frumos' ?!-cartea de vizita,etc-)

    6
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod