Întâi divorțul, apoi partajul: Chris Pratt și fosta soție își vând casa. Câți bani cer

Casa celor doi actori are mai multe camere spațioase, decorate cu gust


Vila are o încăpătoare curte interioară cu bucătărie exterioară și grătar, piscina cu apă sărată și terenul de tenis. Proprietatea vastă mai are și un garaj încăpător pentru trei mașini.

Decizia Annei și a lui Chris de a vinde casa vine la doar câteva săptămâni după cei ei au finalizat acțiunea de divorț. Ei au deschis dosarul în urmă cu mai bine de un an, după o căsnicie de opt ani, relatează Daily Mail.

"Anna şi cu mine anunţăm cu tristeţe despărţirea noastră legală. Am încercat mult timp să rezolvăm problemele şi suntem foarte dezamăgiţi", a spus Partt, în vârstă de 38 de ani, într-un comunicat publicat pe Facebook. "Fiul nostru are doi părinţi care-l iubesc foarte mult şi de dragul lui am dori să păstrăm această problemă privată pe cât posibil. Încă ne iubim, vom preţui mereu timpul petrecut împreună şi vom continua să ne respectăm unul pe celălalt", a transmis cuplul.

Cei doi actori s-au căsătorit în 2009, la doi ani după ce au jucat împreună în "Take Me Home Tonight".
Pentru Chris Pratt a fost prima căsătorie, iar pentru Anna Faris a doua. Ei au băiat în vârstă de șase ani împreună, Jack.

Anna Faris (41 de ani) are din octombrie 2017 o relație cu directorul de imagine Michael Barrett, iar Chris Pratt (39 de ani) este din luna aprilie într-o relație cu fiica lui Arnold Schwarzenegger, Katherine.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Noiembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod