Jada Pinkett, splendoare la soare: Cum arată soţia lui Will Smith la 45 de ani

Actriţa are un tonus de invidat, pe care îl menţine prin sport, chiar şi când se află în vacanţă. Ea s-a relaxat în Hawaii, dar a ieşit şi la alergare pe plajă.

Poate că a fost la un pas de divorţ, dar acum Will Smith are de ce să se felicite - mariajul lui, multă vreme considerat unul dintre cele mai solide de la Hollywood, merge înainte, copiii lor au crescut şi încep să-şi cam croiască fiecare un drum în viaţă, iar soţia sa, Jada, este într-o formă de zile mari.

La 45 de ani, Jada Pinkett Smith arată excelent, lucru vizibil şi în vacanţa pe care ea a petrecut-o recent în Hawaii. Actriţa a demonstrat din plin pe ce se baza când spunea că se simte perfect în corpul ei nu pentru că arată bine, ci pentru că e puternică.



Cu un tonus de nota 10, vedeta din serialul "Gotham" s-a relaxat câteva zile, dar n-a uitat să facă mişcare pentru întreţinere. Când a făcut plajă, într-un costum de baie din două piese cu imprimeu leopard cu inserţii turcoaz, bucurându-se de soare şi de apa oceanului, Jada şi-a etalat silueta excelent sculptată, picioarele şi braţele bine lucrate şi abdomenul fără pic de grăsime.

Actriţa a îmbinat utilul cu plăcutul şi a înotat sau a alergat uşor pe plajă, în compania unui bărbat care părea să fie antrenorul ei personal, relatează cotidianul britanic Daily Mail.


Vedeta a încheiat recent filmările la "Girls Trip", unde a lucrat cu Queen Latifah, Regina Hall şi Tiffany Haddish.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod