Jennifer Lopez e gata de o nouă nuntă, dar vrea să-și țină iubitul sub papuc: „Va trebui să joace după regulile ei“

Vedeta în vârstă de 48 de ani este pregătită să se recăsătorească, dar i-a pus nişte condiţii clare iubitului ei, Alex Rodriguez.

După trei căsnicii, Jennifer Lopez ar fi dispusă să meargă din nou la altar, dar de data asta nu mai vrea să riște și își dorește niște garanții, așa că i-a pus iubitului său, Alex Rodriguez, cu șase ani mai tânăr decât ea. Cântăreața i-a spus clar că nu se va căsători cu el până când nu-i va îndeplini condițiile.

Potrivit unei surse citate de Radar Online, Jennifer Lopez procedează așa cum a făcut când a fost căsătorită cu primul ei soț, Marc Anthony. "Îi place mult cum arată Alex și vrea asigurări formale că el n-o va părăsi imediat după ce ea îi spune <<Da!>>.

Jennifer vrea să dețină controlul, știe ce vrea. Dacă Alex vrea să-și petreacă restul vieții cu ea, va trebui să joace după regulile ei", a declarat sursa citată.

Nu este prima oară când artista încearcă să-l țină "sub papuc" pe Rodriguez, notează publicația menționată. În vară, J Lo a angajat un detectiv privat pentru a-i urmări toate mișcările iubitului său, după ce tabloidul National Enquirer a publicat un interviu cu fosta lui iubită, Lauren Hunter. "Își dorește cu adevărat să fie cu Alex și să meargă relația asta.
Așa că încearcă să aibă cât mai mult control poate"
, a declarat o sursă citată de Us Weekly.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod