Jennifer Lopez e gata de o nouă nuntă, dar vrea să-și țină iubitul sub papuc: „Va trebui să joace după regulile ei“

Jennifer Lopez (48 de ani) şi Alex Rodriguez (42 de ani) formează un cuplu din decembrie 2016

Născut la 27 iulie 1975, Alexander Emmanuel "A-Rod" Rodriguez are origini dominicane şi este considerat unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria campionatului profesionist de baseball din Statele Unite, Major League Baseball (MLB), în care a evoluat timp de 22 de sezoane pentru cluburile Seattle Mariners, Texas Rangers şi New York Yankees.

Jennifer Lopez a fost căsătorită de trei ori: cu ospătarul cubanez Ojani Noa în perioada februarie 1997 - ianuarie 1998, cu dansatorul Chris Judd în perioada septembrie 2001 - iunie 2002 şi cu cântăreţul Marc Anthony în perioada iunie 2004 - aprilie 2012.

Vedeta americană a avut relaţii şi cu alţi doi bărbaţi celebri din showbiz, precum rapperul P. Diddy şi actorul Ben Affleck.

La sfârşitul lunii mai 2014, presa americană a anunţat că Jennifer Lopez s-a despărţit de dansatorul Casper Smart, cu care avea o relaţie din octombrie 2011, întrucât acesta ar fi înşelat-o cu doi transsexuali.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod