Jennifer Love Hewitt cere scuze după apariţia pe covorul roşu: „Arătam ca o zăpăcită“

Vedeta în vârstă de 39 de ani a cerut scuze pentru prima sa apariţie pe covorul roşu după patru ani şi a explicat ce greşeli a făcut.

Rareori se întâmplă ca o vedetă să admită că a avut o apariţie nereuşită pe covorul roşu. Şi mai rar sunt cazurile vreuna să ceară scuze pentru aşa ceva. Jennifer Love Hewitt are, însă, alte concepţii şi nu se fereşte să-şi recunoască greşelile.

După prima apariţie la un eveniment public în ultimii patru ani, actriţa în vârstă de 39 de ani a simţit că trebuie să-şi exprime public nemulţumirea pentru modul în care s-a prezentat la un eveniment organizat de postul de televiziune Fox.



Hewitt a venit îmbrăcată într-un costum negru din două piese, cu pantaloni lungi evazaţi, dar ţinuta n-a ajutat-o deloc în ziua în care s-au înregistrat temperaturi ridicate. Deşi nu se poate compara cu "dezastrele" altor staruri pe covorul roşu, actriţa a considerat că are datoria de a-şi explica apariţia.

Într-o serie de clipuri video postate pe Instagram, Jennifer Love Hewitt a spus că nu a fost pregătită pentru programul încărcat din acea zi. "Nimeni nu mi-a spus că va fi o zi lungă de 12 ore şi că umiditatea va fi 100% în New York.
Aşa că trebuie să cer scuze"
, îşi începe ea mesajul. "N-a fost o idee bună să port un costum negru. N-a fost o idee bună nici să nu-mi dau cu destul fixativ pe păr. Trebuie să cer scuze pentru cât de distrusă arăt în pozele apărute", a continuat ea.

"M-am topit efectiv de cum am ajuns pe covorul roşu. Sincer mă topeam. Părul meu era pleoştit, machiajul îmi curgea pe faţă din cauza transpiraţiei şi arăt ca şi cum am uitat complet că eram actriţă în acest business în care se presupune că trebuie să arăţi fabulos când păşeşti pe covorul roşu", a adăugat Hewitt.

Jennifer a fost prezentă la evenimentul organizat de Fox pentru a promova sezonul doi al serialului "9-1-1", din distribuţia căruia face parte.
Acesta este primul ei rol de când a devenit mamă.

Drumul până la New York a fost primul pe care actriţa şi soţul său, Brian Hallisay, l-au făcut împreună cu cei doi copii, Autumn (patru ani) şi Atticus (doi ani). "N-am dormit deloc. Copiii s-au agitat toată noaptea (...) Sincer, cer iertare. Scuze fiindcă am arătat ca o zăpăcită pe covorul roşu. Eram atât de încinsă; mă topeam efectiv", a adăugat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod