Johnny Depp, de nerecunoscut: Fanii se tem că e bolnav

Actorul s-a pozat cu două admiratoare în Rusia, unde se află în turneu cu trupa lui. Imaginile au stârnit îngrijorare în rândurile fanilor.
Starul în vârstă de 54 de ani se află alături de trupa lui, The Hollywood Vampires, într-un turneu prin Europa. Actorul s-a pozat săptămâna trecută cu mai mulţi fani la Hotelul Four Seasons din Sankt Petersburg, Rusia, unde a susţinut un recital la 30 mai, iar câteva imagini în care apare alături de două admiratoarele sale au suscitat îngrijorare pe reţelele de socializare.

În instantaneele publicate la două zile după ce a concertat la Moscova, Johnny Depp este de nerecunoscut, foarte slab, palid şi cu capul ras, iar mulţi dintre fani se tem că aceste ar fi bolnav. "Cred că eroul meu arată de parcă ar fi bolnav", "Arată slăbit", "Pe bune, ăsta este Johnny Deep?", sunt câteva dintre comentariile de pe Twitter.

Unii au fost de părere că este vorba de o decădere a artistului, unul dintre cele mai bine plătite staruri de la Hoolywood şi care în prezent încearcă să scape de ameninţarea falimentului.

La Moscova, Depp a vizitat muzeul Maiakovski, care poartă numele poetului Vladimir Maiakovski, actorul dând cu amabilitate autografe şi pozând cu angajaţii şi fanii prezenţi, relatează cotidianul britanic Daily Mail.
"Am fost absolut copleşit de ospitalitatea voastră şi de apropierea de geniul lui Maiakovski. Tot respectul meu, Johnny Depp", a scris el în cartea de oaspeţi.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod