Johnny Depp și Amber Heard

Johnny Depp și Amber Heard divorţează după 15 luni de căsnicie!

Johnny Depp Amber Heard
Mariajul dintre Johnny Depp și Amber Heard a rezistat doar un an și trei luni


Depp a avut anterior o relaţie îndelungată cu actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, cu care are doi copii - Lily-Rose, în vârstă de 15 ani, şi Jack, în vârstă de 12 ani. Anterior, Johnny Depp a fost căsătorit cu Lori Anne Allison din 1983 până în 1985. A fost logodit cu actriţele Jennifer Grey, Sherilyn Fenn şi Winona Ryder şi a avut o relaţie intens mediatizată cu modelul britanic Kate Moss.

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanţi actori din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt.

Artist versatil şi foarte expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene - mai ales în franciza "Piraţii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, cât şi în producţii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar şi în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moartă/ Corpse Bride", "Alice în Ţara Minunilor" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows", notează Mediafax.

Deşi a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei Americane de Film.
Totuşi, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008, punctează agenția citată.

Actorul va putea fi urmărit pe marile ecrane în pelicula "Alice În Ţara Oglinzilor/ Alice Through The Looking Glass", noua producţie Disney care transcende romanul lui Lewis Carroll într-o ecranizare a clasicei poveşti, adaptate tehnologiei cinematografice revoluţionare şi publicului de astăzi. Premiera filmului va avea loc vineri, 27 mai.

Amber Laura Heard este o actriţă americană născută în 1986, în Austin, Texas.
Ea a jucat în filmul nominalizat la Oscar, "North Country" (2005), în care a interpretat o serie de flashback-uri despre personajul jucat de Charlize Theron. Aceasta a mai apărut în "Syrup" (2013), "Drive Angry" (2011) 3D, "The Joneses" (2009), "Never Back Down" (2008), "Alpha Dog" (2006) şi "Friday Night Lights" (2004). Heard a debutat pe micul ecran în drama "Hidden Palms" (2007), şi a avut roluri episodice în serialul "Californication" (2007) şi "Criminal Minds" (2005).


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Mai 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod