Katie Holmes, o vedetă fătă fițe. Poartă aceeași pereche de blugi

Katie Holmes nu greșește niciodată când vine vorba despre alegerile vestimentare. Dar în ținutele lejere de zi cu zi se vede că se simte în largul ei. De aceea nu se sfiește să poarte mai multe zile la rând aceeași pereche preferată de blugi.
Vedeta care a fost căsătorită cu Tom Cruise și au împreună o fetiță, Suri (12 ani), se simte în largul ei și nu acordă mare atenție paparazzilor care o urmăresc la tot pasul. Ea a fost surpinsă câteva zile la rând cu aceeași pereche de blugi în timp ce se plimba cu prietenii săi. 

Mom jeans se pare că sunt blugii preferați ai vedetei care adoră să-i combine cu printuri florale sau tricouri albe dantelate. Indiferent de combinația realizată, ținuta sa de zi este una lejeră și impecabilă.
De asemenea, vedeta a ales să completele ținutele cu saboți cu vârf ascuțit sau sneackerși albi. 

Vedeta care este cuplată cu Jamie Foxx (50 de ani) nu a mai fost surprinsă împreună cu Tom Cruise de pe vremea mult mediatizatului lor divorț din 2012. De asemenea, se pare că Tom Cruise nu a mai fost surprins în public alături de fiica sa, Suri, de peste 4 ani de zile, scrie publicația DailyMail.

Actrița s-a apropiat foarte mult de Jamie Foxx (50 de ani), iar după ce au ținut mult timp secretă legătura lor, acum cei doi apar adesea fotografiați împreună.
Katie îl însoțește adesea pe Jamie Foxx la sală, fiind surprinși de nenumărate ori la întoarcere. 

Jamie Foxx are doi copii mari, Bella de 25 de ani și Connor de 23 de ani, din căsătoria cu Nicole Kidman. Cei doi au fost împreună din 1990 până în 2001. 

13 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod