Kelly McGillis, de nerecunoscut la 62 de ani. Cum arată acum fata frumoasă din „Top Gun“

Kelly McGillis alături de Tom Cruise, pe afișul marelui succes "Top Gun", în 1986


Vedeta a trăit și ea experiența traumatizantă a violului. În 1982, înainte de a deveni vedetă, a fost violată de doi indivizi care au spart uşa casei şi au ameninţat-o că o ucid cu cuţitul. Trauma i-a răvăşit viaţa - după ani de chin, în care nu putea să doarmă şi se temea tot timpul, ea a povestit în 1988, într-un interviu publicat de revista People, experienţa terifiantă prin care a trecut. "În primele săptămâni după incident nu am putut să mănânc sau să dorm. Suspinam compulsiv fără să mă pot controla", a mărturisit ea. "În sfârşit, în 1984 am urmat tratament timp de un an pentru că obosisem să mă mai lupt cu mine pentru ceva de care nu eram vinovată şi am realizat că nu am niciun viitor dacă nu mă opresc", a mai povestit actrița.

"Când am terminat terapia, era ca un demon care adormise, dar nu puteam să vorbesc public despre asta fiindcă mi-era frică", a mai spus Kelly McGillis.

După succesul din "The Accused", cariera sa a intrat în picaj. A mai câteva roluri mici și apariții în seriale, dar a ieșit din circuit. Deprimată şi neîncrezătoare în bărbaţi, McGillis a avut probleme cu alcoolul și cu drogurile, o perioadă despre care a povestit în 2010, în New York Times. S-a îngrăşat, iar viaţa ei devenise o ruină, iar presiunea homosexualității nedeclarate a făcut-o să rămână în umbră.

În 2009, după opt ani în care nu a mai consumat droguri, relaţia cu fiicele ei din căsnicia cu Fred Tillman, de care a divorţat în 2002, a revenit la normal.
Kelly a anunţat public că este lesbiană, o surpriză, după ce a trecut prin două mariaje. În 2010, McGillis a încheiat un parteneriat civil cu iubita ei, Melanie Leis, cu care trăia de zece ani. "Am o viaţă liniştită, normală, şi îmi place aşa", declara ea pentru People. Relaţia n-a durat, însă - în 2013 Kelly şi Leis s-au despărţit.

Decizia care a ajutat-o să-și regăsească echilibrul a fost mutarea în Pennsylvania, în 2002, după divorț. Îmbrățișând un stil de viață rural, departe de agitația lumii mondene și bucurându-se de liniște, vedeta din "Top Gun" a îmbătrânit frumos. În ultimii ani, McGillis s-a dedicat apoi unor cauze umanitare, lucrând într-un centru de tratament din New York pentru femei dependente de droguri.
Actrița a mai avut apariţii sporadice la evenimente din lumea filmului, de fiecare dată presa remarcând schimbarea sa radicală în comparație cu aspectul ei din anii de glorie.

Între timp, proiectul noului "Top Gun" merge înainte. Primul trailer al lungmetrajului "Top Gun: Maverick", continuarea filmului cult din anii 1980, a fost lansat recent la festivalul Comic-Con din San Diego, desfășurat între 18 și 22 iulie în SUA, la eveniment fiind prezent și Tom Cruise. Acesta a declarat că toate secvenţele filmate în timpul zborurilor cu avionul sunt reale şi că lungmetrajul "Top Gun: Maverick" este o scrisoare de dragoste pentru acest domeniu. Echipa a colaborat cu marina americană pentru acest film, aflat în etapa de producţie.

Lungmetrajul "Top Gun: Maverick", regizat de Joseph Kosinski, va fi lansat pe 26 iunie 2020, iar din distribuție mai fac parte Val Kilmer, Jon Hamm, Jennifer Connelly și Miles Teller.

Cu o poveste situată în zilele noastre şi tehnică militară modernă, noul film prezintă încercarea piloţilor veterani de a demonstra că pot face faţă noilor tehnologii în domeniu, reprezentate de drone.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod