Kim Basinger are o fată de milioane: Ireland Baldwin, în 30 de imagini spectaculoase

Modelul în vârstă de 21 de ani e o copie superbă a mamei sale celebre. Ireland a pozat pentru un nou pictorial glamour şi are la activ o mulţime de fotografii incendiare.

Cu doi părinţi atât de celebri şi cool, Kim Basinger şi Alec Baldwin, s-ar spune că succesul era asigurat pentru tânăra şi frumoasa Ireland. Ireland este singurul copil al celor doi actori care au divorţat în 2002, după o căsnicie care a durat zece ani.

Moştenirea genetică din care se revendică frumuseţea ei e dublată de inteligenţă şi de un simţ ascuţit al esteticului, astfel că o carieră în modelling a venit în mod firesc. Într-o postare din 2012 pe o reţea de socializare, Ireland mărturisea cât de mult o inspiră mama sa atunci când își caută un look care să o definească. "Ești femeia cu cea mai naturală frumusește care a exista și va fi vreodată. Pielea ta îngrijită, exercițiile și sfaturile tale despre alimentația sănătoasă mă inspiră să fac la fel. Doamnelor, dacă vreți să evitați Botox-ul și orice alte tratamente pentru piele, ascultați-o pe mama! Nu a avut nevoie de niciun tratament pentru că s-a ferit de soare în toți acești ani!", a dezvăluit ea secretul tinereții mamei sale. "Mamă, încă arăți ca la 17 ani și este jenant pentru mine să stau lângă tine. Din fericire, într-o zi voi avea obraji ca ai tăi și toată frumusețea ta... interioară și exterioară. Ești viața mea, mamă", a mai scris tânăra.

Ireland îşi face acum un nume pe cont propriu şi are toate atuurile pentru asta. Totul e să reziste tentaţiilor care au ispitit-o până acum, ameninţându-i nu doar cariera, ci şi viaţa.

Recent, ea a pozat pentru o campanie a brandului Guess. Co-fondatorul acestei companii, Paul Marciano, este încântat de asocierea cu Ireland: "Prima şedinţă foto şi prima campanie cu Guess!! Ireland este o fată absolut minunată! Seamănă atât de mult cu mama ei, Kim Basinger!", a scris el pe contul său de Instagram.

Cu o săptămână înainte, Ireland a postat o imagine în care poartă o ţinută Guess, mulţumind companiei pentru că i-a împlinit un vis. "Onorată să anunţ că sunt o #guessgirl", a scris ea pe Instagram.

În imaginea alb-negru postată de Paul Marciano, Ireland poartă o jachetă tricotată şi cizme lungi peste genunchi. Ea apare cu un machiaj minimalist în ipostaze seducătoare în alte două fotografii color în care predomină violetul închis.

Când nu pozează pentru un brand, Ireland îşi delectează admiratorii de pe reţelele de socializare cu fotografii foarte îndrăzneţe, în care nu ezită să-şi fructifice dotările fizice generoase. Ea a sărbătorit Ziua Naţională a Statelor Unite pozându-se în curtea din spatele casei, în costum de baie roşu, cu steagul american pe post de decor. Într-o altă imagine postată pe Instagram, tânăra apare cu posteriorul spre cameră, în timp ce se distrează în piscină. "Trăieşte cea mai bună viaţă", a scris ea lângă imaginea sexy.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod