Kim Kardashian: „Este greu și plictisitor să mănânci sănătos. Trișez o dată la 10 zile“

KIm Kardashian a fost surprinsă zilele trecute în diverse outfituri extrem de mulate care dezvăluie pe deplin formele sale voluptuoase. Vedeta a dezvăluit că nu este deloc ușor să urmezi o dietă strictă și să mănânci sănătos.
Kim Kardashian are o pasiune pentru body-urile mulate, costumele mulate și colanții pentru cyclism, după cum se vede din ultimele fotografii în care a fost surprinsă de paparazzi. Pe lângă faptul că promovează noua colecție de haine a soțului său Kanye West, ea se simte bine în aceste outfituri și face combinații surprinzătoare. 

Aparițiile sale în body-uri în culori puternice de roșu sau argintiu fac imposibilă trecerea ei neobservată. Nu că și-ar dori acest lucru! :P Însă, vedeta susține că pentru a fi tonifiată și a-și menține silueta face mare sacrificii, iar uneori este foarte greu pentru ea. 

”Să mănânci sănătos mereu poate să devină foarte greu și plictisitor pentru oricine.
De aceea, o masă la care să trișez mă ajută să mă bucur de ceea ce mănânc fără să am mustrări de conștiință că fac excese. Antrenorul meu, Mel, mi-a spus că pot să trișez o dată la 10 zile cu o masă în care să mă răsfăț cu ce vreau eu. Astfel nu pierd absolut nimic din progresul pe care l-am făcut cu greu la sală”,
declară vedeta citată de publicația DailyMail.

Prin urmare, lupta cu kilogramele și menținerea siluetei nu este una deloc ușoară pentru diva Kim Kardashian.
Însă, mai mult de o masă de răsfăț o dată la 10 zile nu își poate permite, deoarece așa cum i-a explicat antrenorul său ”dacă trișez prea des, hormonii tăi sunt dați peste cap. Nivelul de testosteron, care este hormonul care ajută la dezvoltarea muculaturii și arderea grăsimilor, poate să se schimbe atunci când mănânci prea multe calorii, lucru care favorizează creșterea în greutate”, povestește vedeta. 

Ea susține că acesta este secretul său și astfel își găsește echilibrul fără să se înfometeze.
Ea spune că astfel se poate bucura de alimentele preferate, atâta vreme cât este conștientă că revine rapid pe drumul cel drept. 

Pentru că nu consumă alcool, de regulă vedeta apelează la deserturi atunci când vrea să se răsfețe. Preferă să nu bea deloc, deoarece acesta furnizează calorii goale, astfel că preferă să mănânce ceva dulce atunci când vrea să trișeze. 
13 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod