Kirk Douglas

Kirk Douglas, ultima imagine în mijlocul familiei. Mesajul emoționant al celei care i-a fost noră, Catherine Zeta-Jones

Tatăl actorului Michael Douglas a fost fotografiat ultima dată în sânul numeroasei sale familii în august anul trecut. Catherine Zeta-Jones, nora care l-a iubit foarte mult, l-a omagiat printr-un mesaj emoționant

Kirk Douglas a murit miercuri, la vârsta de 103 ani. Într-o declarație emoționantă, Michael Douglas (75 de ani), a anunțat decesul tatălui său: "Cu imensă tristeţe, eu şi fraţii mei anunţăm că tatăl nostru, Kirk Douglas, nu se mai află de azi printre noi. Pentru o lume întreagă, a fost o adevărată legendă, un actor din Epoca de Aur a filmelor... Dar pentru mine şi fraţii mei, Joel şi Peter, era pur şi simplu tata."

Celebrul actor, laureat al Premiilor Oscar, a încheiat cu aceleaşi cuvinte pe care le-a rostit cu ocazia aniversării tatălui său: "Te iubesc nespus de mult şi sunt mândru că sunt fiul tău."

În august 2019, Michael Douglas și soția lui, Catherine Zeta-Jones, au organizat o masă la reședința lor din Beverly Hills.

Toată familia care cuprinde patru generații, de la decanul de vârstă, care a împlinit atunci 103 ani, până la cel mai mic strănepot, Lua Izzy, în vârstă de doi ani, a fost prezentă la eveniment.

Kirk Douglas și ceilalți membri ai "clanului Douglas" au făcut o poză superbă care acum reprezintă una dintre cele mai frumoase amintiri pentru rude. Aceasta este ultima imagine în care legendarul actor apare în sânul familiei sale.



Fiul lui Michael Douglas, Cameron (41 de ani), tatăl micuței Lua, și nepoata lui Michael, Kelsey Douglas (24 de ani), fiica lui Peter Douglas, au postat pe Instagram mai multe imagini de la acest eveniment de familie.

Alte imagini din viața lui Kirk Douglas au fost realizate de ziua lui, pe 9 decembrie anul trecut, când actorul a împlinit 103 ani.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones nu au fost prezenți la petrecere, cei doi actori aflându-se în New Delhi, la summitul Hindustan Times Leadership, relatează Daily Mail.


Starul din "Spartacus" a murit miercuri în casa sa din Beverly Hills. În urma lui au rămas soția, Anne Buydens (100 de ani) și cei trei fii - Michael, Joel și Peter. Al patrulea său fiu, Eric, a murit la 40 de ani, din cauza unei supradoze de droguri, în 2004.

Catherine Zeta-Jones, pe care Kirk o îndrăgea enorm, a publicat pe Instagram o imagine cu socrul ei și a transmis un mesaj după moartea acestuia: "Pentru dragul meu Kirk, te voi iubi tot restul vieții mele.

Mi-e dor de tine. Somn ușor...", a scris ea.

Anul trecut, Kirk Douglas a stabilit, la 102 ani, un nou record de longevitate pentru un actor. Actorul Bob Hope deţinea anterior recordul de longevitate, însă acesta a murit în 2003, la aproape două luni după ce a împlinit 100 de ani.

În 1996, Kirk a suferit un atac cerebral care i-a afectat vorbirea și nervii faciali, dar acest lucru nu l-a împiedicat să fie prezent la gala Oscar, după numai două săptămâni, unde a primit un premiu pentru întreaga activitate. După acest episod, starea de sănătate a actorului s-a îmbunătățit.

Fiul unor imigranți evrei din Rusia, Kirk Douglas, al cărui nume real era Yssur Danielovitch, a devenit unul dintre cei mai importanți actori americani.

A jucat în peste 90 de filme, remarcându-se în producțiile "Gunfight at the O.K. Coral", "Călăreţul singuratic/ Lonely Are the Brave", "Umbra unui uriaş/ Cast a Giant Shadow" și mai ales "Spartacus". Ultimul rol pe marele ecran a fost cel din "Illusion" (2004), cu Bryan Cranston, regizat de Michael A. Goorjian.



Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod