Kristen Stewart, transformare radicală: Vedeta e de nerecunoscut

Actriţa în vârstă de 26 de ani s-a tuns foarte scurt şi s-a vopsit blondă, adoptând un look masculin.

Kristen Stewart i-a luat prin surprindere pe fani cu noul ei aspect. Vedeta a venit total schimbată, marți, la premiera în Los Angeles a ultimului său film, "Personal Shopper". Ea s-a tuns foarte scurt şi s-a vopsit blondă, iar noul look foarte masculin pare menit să sublinieze că este bisexuală declarată, scrie Daily Mail.

Îmbrăcată cu pantaloni negri și un simplu top, Kristen, care acum are o relație modelul Stella Maxwell, a făcut senzație pe covorul roșu. Aspectul său rebel a surprins pe toată lumea.

Cu o zi înainte, Kristen a participat, la Muzeul de Artă din Los Angeles, la o sesiune de întrebări și răspunsuri despre noul ei film. Vedeta avea părul șaten și purta ochelari, un look care o prindea mult mai bine.

Potrivit cotidianului britanic, pelicula în care joacă Kristen Stewart, un thriller psihologic a cărui acțiune are loc la Paris, a împărțit opiniile criticilor, însă prestația actriței nu a fost sancționată.

Recent, Kristen a vorbit într-un interviu pentru Sunday Times despre faimoasa ei relație cu actorul Robert Pattinson, de care s-a despărțit după ce s-a aflat că ea l-a înșelat.
"Când mă întâlneam cu Rob, publicul era dușmanul meu - nu mai puteam s-o duc așa", a spus ea, adăugând că acum s-a schimbat și nu se mai ferește de presă și de fani.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod