Kylie Jenner i-a şocat pe fani: „Fetiţa ei are o garderobă mai mare ca a mea!“

Vedeta a pregătit o garderobă impresionantă pentru fiica ei născută în urmă cu şase zile. Kylie a cheltuit 70.000 de dolari pentru ţinutele fetiţei.

Kylie Jenner a confirmat duminică, printr-o înregistrare video de 11 minute postată pe YouTube, că a născut o fetiţă. Imaginile au stârnit un interes enorm, iar fanii au comentat pe Twitter detaliile care le-au atras atenţia.

Cel mai dezbătut subiect este garderoba de care se va bucura fetiţa vedetei. Înainte ca micuţa să se nască, ea avea deja pregătit un dulap plin cu hăinuţe roz şi pantofi Nike. Şi potrivit revistei Elle, Kylie a cheltuit 70.000 de dolari pe toate lucrurile pe care le-a cumpărat pentru copilul ei atunci când era însărcinată.

Văzând imaginile în care vedeta în vârstă de 20 de ani îşi prezenta "arsenalul" de lucruri cumpărate pentru copilul său, câteva admiratoare au ajuns repede la concluzia că garderoba fetiţei este mai mare decât a lor, relatează Daily Mail.

"Copilul lui Kylie Jenner are o garderobă mai mare şi mai scumpă decât a mea, ceea ce e deprimant", şi-a arătat una dintre ele dezamăgirea.

"Copilul lui Kylie Jenner are o garderobă mai bună decât a mea", a confirmat altcineva. "Copilul lui Kylie Jenner are doar cinci zile şi deja are o garderobă mai mare, mai scumpă şi mai stilată decât am eu. E corect?!", a scris o altă utilizatoare a reţelei de socializare. "Fiica lui Kylie Jenner are o garderobă mai bună decât mine înainte ca ea să se nască...
la naiba, felicitări, @KylieJenner"
, a punctat altcineva.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod