Kylie Jenner va fi mamă: Ce ținute a purtat vara asta ca să-și ascundă sarcina

Starleta în vârstă de 20 de ani este însărcinată în patru luni. Ea a reușit să-și ascundă burtica folosind câteva trucuri vestimentare.
Mai multe publicații americane au anunțat la sfârșitul săptămânii trecute că familia Kardashian este pe punctul de a se mări. Site-urile TMZ, Buzzfeed și revista People au citat surse din anturajul familiei Kardashian care au spus că vedeta și rapperul Travis Scott așteaptă venirea pe lume a primului lor copil.

People a anunțat că bebelușul starletei americane se va naște în februarie. "Familia este la curent cu acest fapt de ceva vreme. Ea este foarte încântată și la fel este și Travis!", a declarat o sursă care a preferat să-și păstreze anonimatul.

O altă sursă din anturajul familiei Kardashian, citată tot de revista People, a spus: "Este ceva neașteptat, dar cu siguranță o întorsătură complet minunată a lucrurilor.
Ea nici nu ar putea fi mai încântată și mai fericită de atât."


Kylie Jenner și rapperul Travis Scott, în vârstă de 25 de ani, au o relație care a început în luna aprilie.

Kylie Jenner, care a reușit să transforme reality show-ul dedicat familiei sale și activitatea de pe Instagram, unde are 97 de milioane de admiratori, într-o afacere extrem de profitabilă, lansând o gamă de produse cosmetice, a publicat vineri seară o fotografie pe Snapchat ce o prezintă într-un tricou negru foarte larg și având o siluetă aparent rotunjită de sarcină.

Deși agentul de presă al starletei nu a confirmat deocamdată că aceasta este gravidă, fanii au început să caute pe internet imagini în care să se observe sarcina, dar nu au descoperit nimic relevant, întrucât Kylie Jenner a purtat în această vară ținute care să-i mascheze sarcina, notează revista Elle.
Iată câteva dintre acestea:
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod