Kylie Minogue e în culmea fericirii la 50 de ani: Şi-a găsit, în sfârşit, marea iubire?

După o serie de eşecuri sentimentale, vedeta este în culmea fericirii. Ea a fost văzută pentru prima oară în public în compania noului său iubit. Dar va dura această poveste de dragoste sau Kylie se va alege din nou cu inima frântă?

La 50 de ani, Kylie Minogue încă mai dă o şansă dragostei şi încearcă să-l găsească pe bărbatul care să o ducă la altar. Toate încercările de până acum - şi n-au fost puţine - au fost sortite eşecului, dar vedeta a trecut peste toate dezamăgirile, mai ales peste cea mai dureroasă - despărţirea de Joshua Sasse, cu care se logodise - pentru a mai face o tentativă. Şi potrivit cotidianului britanic Daily Mail, ar putea fi o dragoste la prima vedere.

Cântăreaţa australiană a apărut pentru prima oară în public cu noul iubit, Paul Solomons.

Cei doi au fost duminică seară, împreună cu câţiva prieteni, la festivalul All Points East din estul Londrei, unde Kylie a şi urcat pe scenă, susţinând un recital. Ei au fost fotografiaţi la plecare, după încheierea evenimentului, în timp ce se îndreptau spre maşini. Solista vorbea şi râdea cu cântăreaţa britanică Florence Welch, în timp ce restul grupului, din care făceau parte artistul Nick Cave şi soţia lui, Susie Brick, o luase puţin înainte.

Îmbrăcată într-o rochie galbenă cu inserţii negre, care îi punea în valoare silueta perfectă, artista arăta superb şi nu-şi trăda vârsta.
Între timp, Paul Solomons (43 de ani), directorul de creaţie al publicaţiei GQ, jubila şi râdea cu restul grupului.

Cu o zi înainte, Paul a fost fotografiat în timp ce bea o bere şi fuma la un pub, cu un prieten. Apoi, el a fost văzut părăsind casa din Kensington a cântăreţei, după ce ei au petrecut noaptea într-un club, scrie Daily Mail.

Îmbrăcat cu jeanşi şi cămaşă neagră şi cu pantofi sneakerşi albi în picioare, Solomons căra pe umăr o geantă cu lucruri pentru o noapte "în deplasare", dar şi o pungă albă din plastic în care se vedeau câteva cutii de bere Kronenbourg 1664 pe care urma să le bea cu Kylie.

Apariţia lor confirmă speculaţiile pe care le-a provocat o fotografie în care cei doi se sărutau la petrecerea oferită luna trecută de Kylie, la aniversarea zilei sale de naştere.
"Birthday girl", a scris ea lângă imaginea în care îşi ţinea ambele braţe în jurul gâtului lui Solomons, un cadru care i-a luat prin surprindere pe cei 1,6 milioane de admiratori de pe Instagram ai artistei.

Presa a scris în februarie că solista are o relaţie, dar nu doreşte ca lucrurile să se precipite şi să devină "ceva serios". "Kylie nu se grăbeşte să dezvolte o relaţie serioasă, dar se bucură de atenţie. Nu-i niciun secret că a fost zguduită şi a devenit vulnerabilă după despărţire. Avea nevoie de timp pentru a trece peste asta.
Acum ea se simte gata să meargă înainte. Atât Kylie, cât şi Paul vor să ţină ascunsă prietenia lor"
, a spus o sursă pentru The Sun.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod