La ordinele stăpânei: Naomi Campbell, filmată în timp ce își ceartă angajații

Vedeta în vârstă de 48 de ani a fost filmată în timp ce le vorbea angajaților pe un ton autoritar, gesticulând continuu. Ea are reputația unui angajator foarte dificil.

Naomi Campbell nu se dezminte: când vrea să se simtă cu adevărat stăpână, e bine să nu fii angajatul ei. Vedeta a fost filmat luni, în fața clădirii Bursei din New York, în timp ce părea să-i admonesteze pe membrii staff-ului său, dându-le ordine și gesticulând nemulțumită ca să se facă înțeleasă. Cei doi angajați, o femeie și un bărbat, stăteau stresați în fața ei și încercau să reziste în fața "șuvoiului" de ordine.

Un trecător care a filmat scena luni după-amiază a declarat: "În mod clar le dădea niște ordine.

N-am auzit exact ce le zicea, dar dădea mult din mâini și le vorbea pe un ton autoritar, impunător."

Din fericire, Naomi s-a calmat și "ședința" de pe trotuar s-a încheiat pe un ton neașteptat de vesel după valul de nervi care o curprinsese. "Avea o expresie dură, dar s-a liniștit și a îmbrățișat-o pe femeia blondă, apoi a pupat-o pe ambii obraji. Când a văzut că o filmam, mi-a zâmbit larg", a mai spus martorul.

Un reprezentant al supermodelului a negat pentru Daily Mail că Naomi și-ar fi certat angajații: "Pot să confirm că era într-o stare foarte bună în timpul acestei discuții.

Doar gesticula mai mult. Nu a fost o confruntare."

Naomi Campbell a participat la închierea lucrărilor organizației Global Citizen, care își propune eradicarea sărăciei extreme până în 2030.

Supermodelul britanic are o reputație de angajator foarte dificil. În 2013, Naomi a fost dată în judecată de o fostă asistentă care a susținut că aceasta a aruncat cu telefonul mobil după ea într-un hotel din Beverly Hills, după ce în anul 2000 vedeta a pledat vinovată într-un proces judecat la Toronto, în care a fost acuzată că și-a lovit o angajată cu telefonul.

În 2008, Naomi Campbell a fost implicată și într-un scandal, înainte de un zbor de la Londra la Los Angeles, izbucnit după ce personalul i-a explicat că bagajul ei nu poate fi luat cu aceeași cursă.
Vedeta i-a cerut comandantului să coboare și să-i aducă bagajul din aeroportul londonez Heathrow, iar personalul de zbor a chemat poliția. Ofițerii au încătușat-o și au dat-o jos din avion.
Campbell a fost pusă sub acuzare pentru că i-a lovit și i-a scuipat pe polițiști și și-a recunoscut vinovăția. Ea a primit o amendă de 3.000 de dolari și a fost condamnată la 200 de ore de muncă în folosul comunității.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod