Lovitură grea pentru Jennifer Aniston: Selena Gomez şi Justin Theroux, mai mult decât prieteni

Selena Gomez şi Justin Theroux au fost fotografiaţi împreună, în compania unor prieteni, pe 7 mai


Selena s-a despărţit în această primăvară de primul ei iubit, Justin Bieber, cu care reluase relaţia în vara anului trecut, după separarea sa de rapperul The Weeknd.

Justin Theroux şi Jennifer Aniston şi-au anunţat divorţul în februarie, după un mariaj de doi ani. "Într-un efort de a minimaliza orice alte speculaţii, am decis să anunţăm că ne-am despărţit", se arată într-un comunicat transmis presei, pe 15 februarie, de cei doi actori.

"Decizia a fost una mutuală şi luată cu dragoste, la sfârşitul anului trecut. Suntem doi buni prieteni care au decis să o ia pe drumuri diferite, ca membri ai unui cuplu, dar care doresc să-şi continue nepreţuita prietenie", se menţiona în comunicatul amintit.

Documentul mai specifica faptul că detaliile legate de separare nu vor fi făcute publice, dar că ei doresc ca publicul să ştie adevărul, "având în vedere că industria bârfei nu poate rezista unei oportunităţi de a specula şi inventa".
"Orice altceva apare în presă care nu vine de la noi este doar invenţia altcuiva.
Mai presus de toate, suntem hotărâţi să păstrăm adâncul respect şi dragostea pe care le avem unul pentru celălalt"
, au transmis cei doi actori.

Justin Theroux şi Jennifer Aniston s-au căsătorit în august 2015, după o relaţie de patru ani. Aceasta a fost prima căsătorie pentru Theroux şi cea de-a doua pentru Aniston.

Actriţa în vârstă de 49 de ani a mai fost căsătorită cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presă a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie.
Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014.

Jennifer Aniston l-a cunoscut pe Justin Theroux, scenaristul filmului "Tropic Thunder", în vârstă de 46 de ani, în anul 2008. Cei doi actori s-au logodit în anul 2012.

Înainte de Aniston, Theroux a mai avut o relaţie de 14 ani cu stilista Heidi Bivens.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod