Mamă bogată, dar fără fiţe: Pink refuză să angajeze o bonă pentru copiii ei

Pink a spus în interviul acordat că nu vrea să renunţe la timpul petrecut cu copiii săi


Revista People publică în fiecare an lista celor mai frumoşi oameni din lume, întocmită nu doar în funcţie de criteriul frumuseţii fizice, ci şi pe calităţi precum forţa, umanitatea şi talentul. În 2018, printre aceştia se numără şi Meghan Markle, care se va căsători cu prinţul Harry al Marii Britanii pe 19 mai.
Pe lista din 2018 se mai află peste 70 de vedete feminine, dar şi cinci bărbaţi. Printre acestea se numără vedeta filmului "Wonder Woman", Gal Gadot, campioana la tenis Serena Williams, vedeta serialului "Will & Grace" Megan Mullally, şi actriţa afro-americană Issa Rae.
Rapperul Drake, artistul Lin-Manuel Miranda, realizatorul TV Jimmy Kimmel, actorul de comedie Kumail Nanjiani şi patinatorul olimpic Adam Rippon sunt cei cinci bărbaţi "care se comportă frumos" incluşi pe lista People 2018.

Pink s-a lansat pe scena muzicală în 2000, prezentându-se ca o artistă "antidot" pentru tiparul "fetei din vecini" adoptat de pe atunci tinerele cântăreţe Britney Spears şi Christina Aguilera. În februarie 2017, după ce a născut a doua oară, Pink a declarat, în stilul ei nonconformist, că a rămas o femeie normală şi n-a slăbit deloc. Ea a postat pe Instagram un selfie în care apare alături de antrenoarea personală, Jeanette Jenkins, în prima zi de antrenament la sală. "Ziua 1!!!!!!!! Hai s-o fac şi pe asta (a şasea săptămână după naştere şi n-am slăbit încă deloc!!!! Sunt normală!", a scris Pink lângă imaginea publicată.

Alecia Beth Moore și Carrey Hart s-au căsătorit pe 7 ianuarie 2006, în Costa Rica. Cei doi s-au despărțit în februarie 2008, dar s-au împăcat după ce au mers la un cabinet de consiliere maritală, iar în 2011 au devenit pentru prima oară părinți, când vedeta a născut o fetiță, Willow Sage.

În 2013, vedeta a fost desemnată Femeia Anului de revista Billboard, după ce s-a situat pe primul loc în topul celor mai bune albume realizat de această prestigioasă publicaţie muzicală.

Potrivit Billboard, artista a vândut, de-a lungul carierei, peste 40 de milioane de albume pe plan mondial şi peste 50 de milioane de single-uri în format digital. Cel mai recent album al său este "Beautiful Trauma", lansat în octombrie 2017.

De-a lungul carierei, Alecia Beth Moore a fost recompensată, printre altele, cu trei premii Grammy, un Brit Award şi şapte MTV Video Music Awards.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod