Mariah Carey, amintiri din copilărie: „Nu-mi puteam imagina să am un dolar când eram copil, n-aveam bani“

Mariah Carey recunoaște că are doi copii de bani gata

 

Artista a precizat că a reuşit să anuleze comanda şi astfel câinele n-a mai ajuns la destinaţie. Ea s-a declarat uimită de faptul că, deşi nu le lipseşte nimic copiilor săi, fiul cel mare a început să experimenteze libertatea de a cumpăra ce îşi doreşte. "Au câini. Au animale! Au peşti. Au tot ce le trebuie", a spus ea.

În noiembrie 2018, Mariah Carey a mărturisit în show-ul de televiziune "Watch What Happens Live", realizat de Andy Cohen, că s-a simțit umilită când fiul ei, Moroccan, a vomitat chiar pe rochia fostei Prime Doamne a Statelor Unite, Michelle Obama.

Întâmplarea s-a petrecut la ceremonia de aprindere a instalației luminoase din bradul de Crăciun de la Casa Albă, în 2013, la care au fost prezenți și gemenii cântăreței, Moroccan și Monroe. Aceștia aveau atunci doi ani. "Rocky (Moroccan, n.r.) a vomitat pe rochia doamnei Michelle Obama, iar ăsta a fost unul dintre cele mai umilitoare lucruri care mi s-au întâmplat. A fost ca și cum ea ar fi spus: <<Din cauza ta, n-o să mai port niciodată rochia asta, Rocky. Așa că îți mulțumesc>>", a povestit Mariah Carey.

Apetența vedetei pentru cheltuieli i-a dat de gândit şi miliardarului James Packer, proprietar de cazinouri, cu care solista s-a logodit în ianuarie 2016, după o relaţie de peste un an.
Mariah şi James s-au despărţit în octombrie 2016, după ce mogulul australian, care a mai fost căsătorit de două ori, nu a fost de acord cu apariţia solistei într-un reality show. Alte surse au sugerat că stilul cheltuitor al vedetei l-a îngrijorat pe miliardarul Packer: "James este foarte generos, însă Mariah duce cheltuielile la un cu totul alt nivel", a spus un apropiat.

James Packer i-a permis atunci cântăreţei să păstreze inelul de logodnă cu diamant pe care i l-a oferit la o petrecere privată organizată la New York, după un an de relaţie, o bijuterie cu un diamant de 35 de carate, care valora nu mai puţin de 10 milioane de dolari.
Vedeta a vândut apoi inelul pe mai puţin de un sfert din valoare, contra unei sume de 2,1 milioane de dolari, unui bijutier din Los Angeles.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod