Mark Wahlberg s-a întors la sală: Starul de 46 de ani îşi arată „pătrăţelele“

Actorul a revenit la fizicul impunător cu care atrăgea atenţia în anii trecuţi. El şi-a arătat muşchii într-o înregistrare video postată pe Instagram.

După o perioadă în care a lăsat "fiarele" şi s-a mai "rotunjit" puţin, Mark Wahlberg a luat măsuri şi s-a pus pe treabă. Iar rezultatele n-au întârziat să apară; cunoscut pentru musculatura sa bine lucrată, care i-a completat perfect rolurile pe care le-a jucat, actorul în vârstă de 46 de ani şi-a recăpătat "pătrăţelele" şi arată aşa cum orice bărbat şi-ar dori. Ba chiar arată cu vreo 10 ani mai tânăr.

Mark Wahlberg a ţinut să arate că munca din greu este întotdeauna recompensată şi le-a arătat fanilor, într-un clip video postat pe Instagram, abdomenul său atât de tonifiat încât poţi să tai lemne pe el.

Aflat în vacanţa de Paşti, pe care a petrecut-o cu familia Bahamas, Mark s-a filmat cu bustul gol, având în spate decorul superb al oceanului.

"Paşte fericit tuturor. Nu ştiu dacă aţi observat, dar n-am mai postat niciun video (...). Dar acum m-am întors la sală. Sunt aici cu frumoasa mea soţie şi cu copiii ca să petrecem Paştele în Bahamas", spune starul în înregistrare.

Bronzat şi cu un tonus perfect, actorul s-a bucurat de fiecare clipă de relaxare în această minivacanţă.

În faţa piscinei cu vedere la ocean, actorul arăta relaxat şi fericit.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod