Meghan Markle, acuzată de lipsă de respect la adresa Reginei: Ce greşeli a făcut

Experţii în eticheta casei regale britanice o acuză pe Meghan Markle că a fost nerespectuoasă faţă de Regina Elisabeta. Greşelile ei au început să se adune.

Aşa cum era de aşteptat, regulile stricte ale protocolului casei regale britanice se dovedesc greu de asimilat pentru Meghan Markle şi este clar că ea mai are nevoie de timp pentru a se pune la punct în această privinţă. Din această perspectivă, fosta actriţă merită mai multă înţelegere, pe care se pare că o primeşte mai degrabă din partea Reginei Elisabeta, pentru că, deocamdată, presa insulară îi contabilizează fiecare greşeală noii ducese. Şi nu-s puţine.

La cea mai recentă apariţie publică, ea a făcut un nou pas greşit.

Ducesa de Sussex Meghan Markle a participat la o recepție găzduită de Regina Elisabeta la Palatul Buckingham. Ea a luat loc alături de Prinţul Harry, stând picior peste picior, o postură care încalcă regulile casei regale și care este considerată o lipsă de respect la adresa suveranei.

Potrivit Daily Mail, Meghan ar fi trebuit să adopte "înclinaţia Ducesei", celebra poziţie folosită de Kate Middleton, care îşi ţine picioarele unul lângă altul, înclinate într-un unghi care asigură o postură comodă.

Greşeala i-a determinat pe mulţi dintre admiratorii monarhiei să o acuze pe Meghan Markle de lipsă de respect la adresa Reginei, aceştia explicând că femeile din familia regală trebuie să stea cu picioarele încrucişate la nivelul gleznelor, nu al genunchilor.
"Ducesa de Sussex îşi ţine greşit picioarele. Ce lipsă de resperct faţă de Regină!", a comentat cineva pe Facebook. "Toate femeile din familia regală îşi încrucişează picioarele la glezne sau pun ambele picioare unul lângă altul", a scris alt utilizator. "Meghan, nu-ţi încrucişa picioarele, Reginei nu-i place asta", a sfătuit-o altcineva. "Meghan îşi încrucişează picioarele... urâtă poză. Oare sunt eu prea pretenţioasă?", este încă un comentariu postat pe reţeaua de socializare.

Consultat de Daily Mail, expertul în etichetă William Hanson consideră însă că nu este nimic greşit în poziţia picior peste picior folosită de ducesa de Sussex, arătând că aceasta a fost adoptată de Ducesa de Cornwall, soţia prinţului Charles, şi chiar de Regina Elisabeta.


"De regulă, <<înclinaţia Ducesei>> este poziţia folosită când o femeie se aşază pentru un timp îndelungat în timp ce îşi menţine echilibrul şi postura", a declarat Myka Meier, fondatoarea site-ului Beaumont Etiquette. "Unul dintre cele mai rele lucruri pe care o femeie din familia regală îl poate face este să stea cu picioarele încrucişate la genunchi. Picioarele şi genunchii trebuie ţinute unul lângă altul, doar încrucişarea lor la glezne este în regulă", a mai spus ea pentru Reader's Digest.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod