Meghan Markle, făcută de râs pe Instagram după prima apariție publică cu bebelușul Archie: „Nu știe să-și țină copilul“

Ducesa a fost fotografiată cu fiul ei, Archie, la un meci de polo călare organizat miercuri. După ce imaginile au fost publicate online, Meghan a fost criticată pentru că nu știe cum să-și țină în brațe copilul.

Să te ferească Sfântul să ajungi ținta "mămicuțelor" profesioniste, că niciun guru mondial al parentingului nu te mai scapă! "Asta nu se face așa", "Vai, ce rușine să nu știi așa ceva!", "Vezi că aialaltă e pe dincolo" - și câte nu mai afli dacă urmărești "galerie" mămicilor "ultras", părinții perfecți pentru care orice detaliu este extraordinar de important și orice abatere - aspru judecată. Dar dacă i se întâmplă ducesei de Sussex să facă și ea o greșeală, fiind, totuși, o mamă fără experiență aflată tot timpul în centrul atenției, e cu atât mai grav pentru "vânătoarele" cu expertiză în domeniu.

Totul a pornit de la prima apariție publică a ducesei împreună cu fiul ei nou-născut, Archie Mountbatten-Windsor, la un meci de polo călare la care au participat soțul ei, Prințul Harry, și fratele acestuia, Prințul William.

La evenimentul King Power Royal Charity Polo Day organizat miercuri la clubul de polo din Wokingham, Surrey, au fost prezenți și Kate Middleton împreună cu copiii săi, prinții George, Louis și prințesa Charlotte.

Meghan Markle a fost fotografiată în timp ce-și ținea fiul în brațe și îl săruta pe cap cu tandrețe maternă, iar imaginile postate online au stârnit mai multe reacții critice pe Instagram, ducesa fiind acuzată că nu știe cum se ține un bebeluș. "Meghan pare că e pe cale să-l scape", a scris cineva.
"O să scape copilul ăla", a comentat altcineva.

Însă asta n-a fost tot. "Meghan nu știe să-și țină propriul copil! Ce rușine", a acuzat-o alt utilizator. "Felul în care micul Archie este ținut. Înspăimântător", a scris altcineva.

Cu toate că Meghan apare în toate pozele ținându-și strâns copilul la piept cu ambele brațe, cei care au criticat-o nu au rezistat să sublineze că ea o face într-un mod greșit. Iar alții au mai remarcat ceva: "Ar fi trebuit să-i pună o pălărioară pe cap și niște șosetuțe sărmanului copil!! Nici nu-i în stare să țină bebelușul", s-a scandalizat cineva.


De aici și până la a o acuza fățiș că nu-și îngrijește bebelușul n-a mai fost decât un pas: "Se poate spune că n-are grijă de propriul ei copil. Ce fel de mamă își ține copilul în felul ăsta?", a scris fără menajamente o utilizatoare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod