Spre deosebire de Meghan, aflată la început, Kate Middleton este o mamă experimentatăDin fericire, mai sunt și persoane înțelegătoare, iar câteva i-au luat apărarea ducesei. Una dintre ele chiar a mărturisit că nu este o admiratoare: "Sincer n-o plac deloc pe fata asta, dar nu puteți s-o atacați doar pentru că nu-i profesionistă în ținerea copilului. Încă e la început și toate ne-am ținut ciudat copilul cândva", a scris ea. "Acasă poate că o fi mai naturală, dar probabil că încerca să-și apere copilul de obiectivele camerelor și de părerile altora. Bănuiesc că nimeni nu poate privi din punctul ăsta de vedere, de vreme ce sunteți toți părinții perfecți", "i-a înțepat" ea.


"E foar o mamă nouă. Terminați cu acuzațiile astea prostești! Dumnezeule!", a scris altcineva, cerând mai multă înțelegere.

Altă utilizatoare a rețelei a subliniat că mulți părinți aflați la început în această experiență au dificultăți în a-și ține bebelușii corect. "Sunt multe alte mămici care nu știu luni de zile cum să-și țină bebelușii, e un proces care se învață, dați-i un răgaz", a scris ea. "Cei din familia regală sunt și ei oameni", a adăugat.

Altcineva a găsit o asemănare cu Meghan: "E mama nouă care trebuie să-și țină bebelușul. Eu am pățit la fel în primele trei luni."


Meciul de polo călare a fost prima apariție publică a familiilor prinților Harry și William după nașterea lui Archie. A fost, de asemenea, și un prilej pentru o rară întâlnire între Meghan Markle și Kate Middleton în afara obligațiilor regale la care participă toată casa regală a Marii Britanii.

Participarea prinților Harry și William la meciul de polo călare era cunoscută, însă nu s-a știut că aceștia vor fi urmăriți de soțiile și de copiii lor, notează cotidianul
Daily Mail.

După terminarea partidei, Prințul Harry a venit imediat spre soția lui și și-a mâmgâiat ușor fiul, dar a avut grijă să nu o îmbrățișeze prea strâns pe Meghan fiincă era transpirat, relatează ziarul citat.

După nașterea lui Archie, Meghan Markle a revenit repede la programul obișnuit și a avut mai multe apariții publice, cea mai recentă fiind cea de săptămân trecută la turneul de tenis de la Wimbledon, unde a asistat la un meci disputat de Serena Williams, păzită de bodyguarzi.

Prezența sa nu a scăpat nici atunci de comentarii dure, ducesa fiind criticată pentru că a purtat jeanși, gest considerat nepotrivit pentru un membru al familiei regale care participă la un asemenea eveniment, dar și pentru că bodyguarzii le-au interzis spectatorilor să o fotografieze. Interdicția a fost cu atât mai excesivă cu cât i-a fost aplicată și fostei campioane mondiale Sally Jones (64 de ani), nu doar unui fan care se apropiase de sectorul ducesei pentru a o fotografia cu telefonul mobil.


Foto: Daily Mail, Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro